Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Robinsonovi teď uvízli ještě dál ve vesmíru a musí táhnout za jeden provaz, aby prozkoumali cizí planety, překonali nová nebezpečí a našli svého milovaného robota. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (27)

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

UPDATE po sezóne č.2: Za 3 a pol dňa som dopozeral prvú aj druhú sériu Lost in Space v CZ dabingu. Momentálne je to u mňa topka, čo sa týka sci-fi seriálov vo vesmíre, ďalej ako Star Trek Discovery. V druhej sérii urobili pár "maličkých" úprav: skrátili časti na cca 40 minút, pridali akcie, pridali postáv, pridali dramatických momentov a nie zdvoj ale rovno zniekoľkonásobili rozpočet, lebo prvá séria bola taký "obyčajný" survival, toto bolo regulérne vysokorozpočtové sci-fi aspoň na pomery seriálov. Pre mňa skončila tak, že sa neviem dočkať, kedy bude ďalšia séria a ak by to teraz Netflix zatrhol, tak budem nasraný neskutočne, ako som nebol ani pri postupnom rušení Marvel seriálov. Tie sa na toto technicky neťahajú ani z kilometrovej diaľky. Vynikajúci dabing, pre mňa sa to stalo fakt normálne peckou, pretože si už ani nepamätám, kedy som takto v jednom slede zhliadol nejaký seriál, v podstate len Stranger Things. Od každého som sa vedel odtrhnúť aj od GoT, tomuto som obetoval aj čas na učenie na skúšky a teraz budem musieť riadne makať... ale neľutujem to... :) ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neverím že som po tak dlhej dobe dorazil tento seriál, no nedorazil, ešte bude tretia séria ale ktovie kedy, určite lepšia ako prvá séria a určite som ju tak neodkladal ako prvú sériu, kde bolo len pár dobrých časti, tu sú kratšie a je ich podstatne viac. Za mňa spokojnosť, koho baví vesmírne sci-fi tak ho Robinsonovci nesklamú. Ako som spomenul vyššie, bude tretia séria a tam sa rozhodne ako to ohodnotím celkovo. 4* ()

Reklama

Toren 

všetky recenzie používateľa

7/10. Druhá série přináší slušné zlepšení. Tvůrci jdou odvážnější, scénář nápaditější a epizody o chlup zábavnější. Onen prvek rodiny a jejich trampot to samozřejmě uchovalo, ale když už víte, do čeho jdete, je to hned o třídu snesitelnější. Najde se spousta chyb, nelogičností a předvídatelnost bere za svý, ovšem neustále se něco děje, pořád je co sledovat a i slabší epizody v sobě ukrývají slušné scény. Jo a podstatná věc - tahle show je vizuální etalon seriálové tvorby. Fakt klobouk dolů. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po pár dílech zvláště u této sezóny jsem si často pokládal otázku, proč se na seriál vůbec dívám. Překvapuje mě červené hodnocení, osobně bych Lost in Space zařadil do škatulky netflixovské Řady nešťastných příhod (jež jsem nedokoukal, jelikož jsem se nudil jak čert), jen trošku lepší. Za mě je to naprostá generická sci-fi s několika cool momenty, ale stopáž na deset dílů je zkrátka až moc přestřelená. Nicméně tu poslední třetí řadu dám, jelikož mě zajímá, jak tenhle příběh konečně dopadne (před dvaceti lety se to dovyprávět nepodařilo)...6/10 ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Podľa mňa lepšie ako úvodná séria. Dvojku môžeme rozdeliť na tri väčšie celky. Prvé diely sa odohrávali na novej planéte číslo jedna, druhá tretina na planéte číslo dva a tretia časť zložená z cca troch epizód prevažne na Resolute, ale aj v atmosfére planéty číslo tri. Z uvedeného je zrejmé, že tvorcovia nechceli, aby diváci sledovali monotónny príbeh na jednej planéte, ale pripravili pre každého fanúšika sci-fi niečo odlišného. Pričom mňa práve prostredná tretina bavila najmenej. Pribudlo aj akcie, dej má opäť spád, ale je jasné, že aj napriek skráteniu stopáže jednotlivých epizód by bola druhá séria ešte nabúchanejšia pri cca ôsmych epizódach. ()

Galéria (239)

Reklama

Reklama