Reklama

Reklama

Moja mama varí lepšie ako tvoja

(relácia)
  • Česko Moje máma vaří lépe než tvoje

Obsahy(1)

Rodinno-zábavná televízna show nielen o varení. Dve súperiace rodiny si navzájom skrížia varešky a bojujú svojimi "naj receptami", ktoré musia uvariť deti za pomoci svojej mamy či otca. Slovenská súťažná kuchárska show. (TV JOJ)

Recenzie (57)

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

Okey... je to oficiálne. Nie že by to nikdy predtým nebolo, ale toto je pre mňa ukážka, že je to oficiálne. TV JOJ nás ako divákov absolútne nenávidí. Nie je jediná vec, ktorú by si ktokoľvek odniesol z tejto šou. Nie je jediný moment, kedy by som sa bavil. Je to len ďalšia ukážka dementnosti televízie, ktorá urobí akýkoľvek hnoj, ktorý si nájde svoju divácku základňu (nanešťastie) a ľudia im to budú žrať. Myslím si, že TV HNOJ tu maximálne pasuje. Už sa pripravujem na ďalšie verzie relácie. "Moja Mama Perie Lepšie Ako Tvoja," Moja Mama Žehlí Lepšie Ako Tvoja" a rozhodne sa pripravme aj na veľké finále s názvom - "Moja mama sere lepšie ako tvoja." ()

AxelWers odpad!

všetky recenzie používateľa

OK, ako reality show dá sa, z určitého pohľadu trochu nedomyslené, jednotlivé rodiny sotva uznajú, že varia horšie ako ich súperi, ale je to vyvážené nezávislým hodnotením profesionálnych kuchárov. *** A po čase mením tiež na odpad. Evidentne tam pretláčajú jednu dvojicu. Prečo "špecialista" skritizuje ich žrádlo a potom ich pustí ďalej, hoci konkurenčná dvojica uvarila trochu lepšie? ()

Reklama

Anubiska odpad!

všetky recenzie používateľa

Sám koncept tohoto pořadu stojí za starou belu,a když se sejdou Bučkovci s búčky (druhá rodina),tak to je na poblití. Viděla jsem jen kousek včerejšího dílu,kde zmínění Bučkovci vařili proti tak šíleně nesympatické dvojici máma-syn,že jsem to vydržela pouhých 10 minut. Ani pacient po lobotomii by to nezvládl déle! ()

oskiii odpad!

všetky recenzie používateľa

Přehlídka zoufalosti a neúcty k surovinám. Parta vidláků se přišla dobrovolně shodit. Hlavně mě totálně dostávají zázračné schopnosti soutěžících. Připravit dušením kus hovězího zadního za 8 minut...to ani omylem. V tomto pořadu je však možné úplně všechno. Tuhle sestříhanou šaškárnu máme brát vážně? ()

kaposlav odpad!

všetky recenzie používateľa

Výsmech ľudskej inteligencií, alebo realita intelektu komerčného hnoja na TV JOJ? Dnes som si pozrel prvýkrát túto reláciu a myslím si, že aj poslednýkrát. Jedna uvarí gebuzinu a keď varí druhá, tak ma nemiestne poznámky. Moderátor vypadá ako latentný gay, ktorý sa na oko snaží byť vážny, ale pritom zosmiešňuje súťažiacich a vlastne aj sám seba. Finálny rozhodca ma jediný úroveň, aj keď mi nepríde ako odborník, ale len ako zbehnutý kuchár, čo ma čo povedať. Aspoň nebol falošný a povedal, čo si myslí relatívne serióznym spôsobom. Celkovo je to relácia na úrovni podradnej TV pre nočné hodiny a pre polodebilov, ktorí nemôžu spať. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (4)

  • Rodina Lhotovcov vyhrala 9-krát za sebou a vyrovnala tak rekord zo španielskej verzie tejto súťaže. (Johnny.ARN)
  • Súťažiaci sami posielajú 10 receptov. Jedna ingrediencia z jedného receptu sa potom nachádza v zvone. Ak je to ingrediencia, ktorá je vo viacerých receptoch, pod zvonom sú dve. Po odohraní 2-3 dielov musia súťažiaci doposlať ďalšie recepty, aby ich bolo stále 10. Súťažiaci nikdy nevedia, čo bude pod zvonom. (ČSFD)
  • Súťažiaci bývajú ubytovaní v hoteli Slamená búda, ktorý je kúsok od sídla TV JOJ. Pobyt, cestovné a obed hradí televízia. Súťažiaci, ktorí nevyhrajú, dostávajú taktiež menší honorár. (ČSFD)

Reklama

Reklama