Reklama

Reklama

Dr. Harrow

(seriál)
Trailer
Dráma / Krimi / Mysteriózny
USA / Austrália, (2018–2021), 24 h 27 min (Minutáž: 42–52 min)

Hrajú:

Ioan Gruffudd, Darren Gilshenan, Mirrah Foulkes, Jon Prasida, Remy Hii, Anna Lise Phillips, Damien Garvey, Robyn Malcolm, Gary Sweet, Hunter Page-Lochard (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(30)

Obsahy(1)

Doktor Daniel Harrow nie je bežný patológ. Je výnimočný, neortodoxný, a možno aj vrah. Vďaka tajomnej empatii s mŕtvymi dokáže vyriešiť aj veľmi komplikované prípady. Upravuje si pravidlá a predpisy tak, aby mu na ceste k poznaniu nestálo nič v ceste. Pomaly ho však doháňa vlastná minulosť, ktorú sa snažil utajiť, hoci vie, že pravda sa nedá pochovať navždy a napokon vyjde najavo. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa vnimatkrasu k tomuto seriálu (3)

Dr. Harrow (2018) 

Harrow je prostičký feel good. Bez nároků, s dobrou gradací, s náběhem na slušnou guilty pleasure. Takovej ten, kde se sice řeší drasťárny, ale v reálu v něm spíš Ioan Gruffudd dělá oči na milfkovou policajtku. Trochu Dexter, trochu Castle. Trochu jsem se styděl, že sem to celý viděl za dva dny. ()

Season 2 (2019) (S02) 

Harrow funguje dobře, když se usmívá. Když Ioan Gruffudd balí ženský na baru. Když se řeší nějaká jó bizarní pitva. Jenomže druhá řada je zhruba od půlky taková za vlasy tažená legrační panika. Jako dobrý no. Ale stejně jako v Castlovi se tak nějak v duchu těšíte, až zas půjdou všichni na pivo a všem svorně pípne pejdžr. ()

Damnant Quod Non Intellegunt (2021) (S03E02) 

Ten totální nadhled, sympatická hlavní figura, fajn prostředí a brakovej leitmotiv - to já můžu. V rámci feel good procedurálek je Harrow aktuálně tím nejlepším krmivem pro všechny, kterým na tohle chybí Castle. ()

Reklama

Reklama