Reklama

Reklama

Dr. Harrow

(seriál)
Trailer
Dráma / Krimi / Mysteriózny
USA / Austrália, (2018–2021), 24 h 27 min (Minutáž: 42–52 min)

Hrajú:

Ioan Gruffudd, Darren Gilshenan, Mirrah Foulkes, Jon Prasida, Remy Hii, Anna Lise Phillips, Damien Garvey, Robyn Malcolm, Gary Sweet, Hunter Page-Lochard (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(30)

Obsahy(1)

Doktor Daniel Harrow nie je bežný patológ. Je výnimočný, neortodoxný, a možno aj vrah. Vďaka tajomnej empatii s mŕtvymi dokáže vyriešiť aj veľmi komplikované prípady. Upravuje si pravidlá a predpisy tak, aby mu na ceste k poznaniu nestálo nič v ceste. Pomaly ho však doháňa vlastná minulosť, ktorú sa snažil utajiť, hoci vie, že pravda sa nedá pochovať navždy a napokon vyjde najavo. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (8)

misterz 

všetky recenzie používateľa

No tak toto je veľmi milé prekvapenie, nečakal som, že ma to až tak zoberie, no ale zobralo. Hoci cez prvé časti som sa musel trocha prekusávať. Postupne sa ale, okrem celkom zaujímavých prípadov vrážd, začal pútavo rozmotávať aj osobný príbeh Dr. Harrowa, ktorý potom v druhej sérii nadobudol temnejší rozmer (inteligentná hra mačky s myšou, to veru môžem). A presne to som čakal, to vyšlo na jednotku. Pritom sa nezabudlo ani na občasný humor, čierny samozrejme (pozn. snáď sa slovo "čierny/a/e, ešte smie používať, alebo už nie? Ak nie, tak sa všetkým politicky aktívne korektným ospravedlňujem). Našiel som iba jednu výraznejšiu logickú chybu, ktorá hneď udrela do očí. Tuším to bolo hneď v prvej časti prvej série - mobil vydrží zapnutý bez dobíjania baterky aj vyše roka? To som nevedel. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

kleopatra 

všetky recenzie používateľa

Další zbytečný semletý hadry s myšma, ale jen pro charisma Ioana Gruffudda jsem se přemlouvala ke trojce, jenže charisma nerovná se herecký um, alespoň tady dělá obličeje jak v němym filmu a ke konci už to fakt byla nuda, navíc nemusím dcery, který na sebe strhávaj veškerou pozornost a furt něco rodičum vyčítaj, no nic, máš to za dvě a mazej, než si to rozmyslim. ()

Reklama

Gogo333 

všetky recenzie používateľa

Ioan Gruffudd si zopakoval roli patologa, ve Forever šlo spíše o zábavnou detektivku s mysteriózní/fantasy zápletkou na pozadí. Tady máme spíše temnější detektivku s drama zápletkou na pozadí. Forever se odehrávalo převážně v USA a ve městě, Harrow je v Austrálii a podíváme se často i do divočiny. Austrálie je trochu osvěžení oproti klasickým USA kriminálkám. Ioan Gruffudd je opět výborný, případy jsou zajímavé a celkově i drama na pozadí táhne. Sice nejde o nic extra, ale těch 10 dílů je fajn. Prodloužení na druhou sérii potěšilo. 70% ()

DJ Kritik 

všetky recenzie používateľa

Dr. Daniel Harrow podobne ako predtým Henry Morgen aj tu si Ioan Gruffudd zahral patológa, ale nie nesmrteľného avšak zvedavého a samozrejme svojského. Každá séria má svoj nosný príbeh a popritom každý diel objasňuje nezvyčajné prípady. Inak aj tu je patológ temer hlavný vyšetrovateľ. Prvá séria je taký thriller, druhá je temnejšia a tretia je moderne pojatá krimi komédia s prvkami ničoho. Ale i tak sa na to dobre pozerá. ()

vnimatkrasu 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Harrow je prostičký feel good. Bez nároků, s dobrou gradací, s náběhem na slušnou guilty pleasure. Takovej ten, kde se sice řeší drasťárny, ale v reálu v něm spíš Ioan Gruffudd dělá oči na milfkovou policajtku. Trochu Dexter, trochu Castle. Trochu jsem se styděl, že sem to celý viděl za dva dny. ()

Galéria (678)

Zaujímavosti (1)

  • Názvy všetkých epizód sú v latinskom jazyku. (IceQueen)

Reklama

Reklama