Reklama

Reklama

Údolie Muminovcov

(seriál)
  • Česko Údolí Muminků (viac)
Trailer

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(52)

Obsahy(1)

Údolie Muminovcov je magické miesto nedotknuté človekom ani moderným svetom. Tam žijú naši hrdinovia ako Mumintroll, Mrnka, Snusmumrik, Snorka, Muminmama, Muminocko, Sniff či Snorka. Muminovci sú veľmi láskavé bytosti plné života, smiechu a fantázie. Sú nesmierne optimistickí a odvážni. Majú veľký zmysel pre humor a sú vždy pripravení s otvorenou náručou prijať každého svojho príbuzného, priateľa aj tuláka, ktorý k nim zavíta. Sú nesmierne tolerantní a každého berú takého aký je so všetkými nedostatkami a nepokúšajú sa ho zmeniť. Majú veľkú úctu a lásku k prírode. Každý príbeh s Mumintrollom, nám prinesie nové posolstvo, neopakovateľný zážitok a veľké dobrodružstvo. (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Stejšn 

všetky recenzie používateľa

Je to o něco lepší, než mírně hysterické polo-anime verze ze země vycházejícího slunce, ale Opowiadania Muminków (seriál) (1977) z Polska je stále nedostižný. Musím pochválit Českou Televizi, že se alespoň při dabingu držela překladu jmen z knížek a Malá Mia není Majka, Muminek není Mumínek apod. Nějak to ale nemá šťávu a o poetice psaných příbehů nemůže být vůbec řeč (to zmiňovaný polský seriál naopak obsahoval vrchovatě). ()

Melios 

všetky recenzie používateľa

Nostalgia z toho bola cítiť teda naplno. I keď som skôr zástanca tradičnej animácie, nemôžem, ale ani týmto projektíkom pohrdnúť. Nová generácia, potrebuje novú rodinu Mumínkov s novými príbehmi, ktoré opäť spôsobia traumy malým deťom. Tentokrát to ostáva, len pri čisto Fínskej produkcii, absencia Japonskej koprodukcie ma mierne zarmútila, ale nesťažujem sa. Je to svieže, plné novej energie, zaujímavé, no nedokážem povedať ako moc sa tvorcovia odpútali od originálnych príbehov. To už musí posúdiť jedine pani Janssonová... ()

Reklama

Galéria (238)

Reklama

Reklama