Reklama

Reklama

Epizódy(12)

Obsahy(1)

Niekoho stretnete, bláznivo sa zamilujete, cítite sa maximálne šťastne. Zároveň však viete, že váš vyvolený je ženatý a celé sa to nemalo radšej vôbec stať... Nový romantický seriál ukazuje životy štyroch priateliek - právnička, lekárka, realitná maklérka a žena v domácnosti - vo veku medzi 30 - 40 rokov, ktoré sú plné protikladov. Každá z nich hľadá svoju vlastnú cestu na komplikovanej ceste životom, ktorou prechádzajú spoločne a sú si navzájom veľkou oporou. Seriál je plný dramatických zvratov, napätia (niekedy až s prvkami krimi), ale aj vtipných situácií a láskavého humoru. Seriál prináša zaujímavé dramatické spracovanie výrazných ženských tém ako nevera, tehotenstvo, alebo smrť milovaného človeka, otvorenú komunikáciu o mužsko ženských vzťahoch, ktorá je zaujímavá tak pre mužov ako pre ženy... Nový seriál Milenky je slovenskou adaptáciou úspešného britského formátu Mistresses z knižnice BBC Worldwide, ktoré lokálne verzie vznikli tiež v USA a Rusku. Diváci sa môžu tešiť na špičkové obsadenie v kvalitne napísaných príbehoch plných naozaj zamotaných a prekvapivých vzťahov a situácií. To všetko je prispôsobené slovenskému prostrediu tak, aby sa diváci širokého spektra cieľových skupín mohli ľahko identifikovať s jednotlivými postavami. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (40)

vanTrilobit 

všetky recenzie používateľa

Predvídateľné ako ranný východ Slnka. So ženou sme sa pravidelne triafali do nasledujúceho vývoja. Popis k seriálu "Všetko je prispôsobené slovenskému prostrediu tak, aby sa diváci širokého spektra cieľových skupín mohli ľahko identifikovať s jednotlivými postavami," je určite žart, a tak to aj beriem. Mário Ondriš odviedol výbornú robotu, všetka česť. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Takový malý slovenský Sex ve městě ( ten americký jsem sice nesledoval, ale tak nějak si to předtsavuji) se čtyřmi hrdinkami a jejich nestandardními vztahy. Řemeslně určitě kvalitnější a inteligentnější než klasické tv vztahovky vyráběné na výrobním pásu. Co mne udivilo bylo doslova hvězdné obsazení, které to nejlepší, co Slovensko nabízí v dané ženské herecké kategorii plus pro mne neznámá A.Lišková, která v závěru herecky exceluje. Pár dílů a momentů sice nudilo, ale jako celek to hodnotím moderní, svižné, svěží, ikdyž úplně top to není ( jestliže za nejlepší vztahovku posledních let budu považovat Až po uši tak tenhle seriál je na jejich 58% ) ()

Reklama

Wargoo 

všetky recenzie používateľa

Kroner je asi mierne zakomplexovaný človek, ktorý nedokáže ponúknuť dej filmu alebo seriálu zasadený do prostredia, ktoré je trošku bližšie cielenému publiku, a to je stredná trieda ! Každá musí žiť v luxusnom dome, asi by sme sa posrali keby mala niektorá nebodaj byt v Petržalke, to už by ale asi nebolo to pravé orechové. Veľmi povrchný seriál. 2** a 29,202% ()

Cuffini 

všetky recenzie používateľa

Zajímavé, neotřelé, utahané, pomalé, šíleně předabované, snad by byla lepší i ta čobolština. Rozhodně ne tak žhavé, jak by mohlo být. Absolutně se nedá srovnávat se Sexem ve městě, obzvlášť od chlapů, kteří neviděli ani jeden díl. Seriál je pro přepracované a osamělé ženy ve vztahu, které se potom, co se jejich chlap vyvrhne na gauč (a pustí si Milenky) a za celý týden je schopnej tak maximálně nakoupit, protože je děsně unavenej z toho jak dřepí 8 hodin v kanclu (jako jeho žena, která musí stihnout navíc asi milion věcí), které se na to rády podívají se sklenkou vína a zapnutou fantazií, jaký by byl jejich vztah, kdyby vedle ní denně neusínala zvadlá seschlá oloupaná čabajka, která formu komunikace s druhou polovicí omezila již jen na "Ahoj... Tak jak bylo v práci?" To je adrenalin, který v naší český domácnosti snad nikdy nebudu mít. Ach jo... ()

Tryskomyš 

všetky recenzie používateľa

,, Každý z nás vlastně jenom hledá někoho blízkého, někoho, na koho by se mohl podívat a říct si: Ano, na Tobě mi záleží, vedle tebe si můžu vážit sama sebe, s Tebou cítím klid.´´ Po počátečním šoku, který jsem utrpěla, když jsem viděla první díl s českým dabingem (mimochodem vždy jindy dokonalým), jsem zjistila, že je to hodně dobrý seriál. Ovšem musíte ho vidět ve slovenském znění. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama