Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od udalostí v minulej časti uplynul viac než rok. Sandra sa lúči so slobodou a chystá sa veľkolepá svadba. Kristína sa vracia z misie v Kambodži a nastupuje do novej práce vo veľkej štátnej nemocnici. Zuzana už po pôrode opäť pracuje. Miša žije s Viktorom, ale stále vedú dve oddelené domácnosti... Ich príbehy vchádzajú do novej etapy života. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

BlackDemon 

všetky recenzie používateľa

Prvá časť druhej série je to najlepšie čo u nás vo svete seriálov kedy vzniklo. Až sa mi nechce veriť, že toto je sk seriál. Výborné lokácie, herci hrajú ako o život /Lišková, Latinák, Norisová, Mitaš, Nahálka/, príbeh šlape a funguje /viem, kúpený formát/ a hlavne - ma osudy postáv zaujímajú! Fakt výborné a nemôžem inak - 5 hviezd. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

První díl, kde komplexně pobavili linky všech děvčat v tomto pořadí: 1) Norisová a její prdění 2) Lišková a její nový sanitář 3) Pauhofová a její free skoromanžel Jakab 4) Marcinková a její prapodivné chování ( neznámý frajer v posteli ) ... to celé je korunované tím, že tento jeden díl má obsazení jako celovečerní trhák - ke všem Poláková, Svarinská, Jurčová, Koval. The best of Slovensko. ()

Reklama

Reklama