Reklama

Reklama

Uväznení v horách

  • Slovensko Snežná pasca (viac)
Trailer

VOD (1)

Joe Braven  (Jason Momoa) vedie pílu v odľahlej kanadskej divočine. Na píle pracuje spoločne so svojím otcom, Lindenom (Stephen Lang). Lenže Linden nie je vôbec v poriadku, nedávno utrpel v práci zranenie a odvtedy ho zrádza pamäť. Keď Linden začne v jeden večer v krčme otravovať nejakú ženu, o ktorej je presvedčený, že je to jeho mŕtva žena, Joe sa rozhodne vec riešiť. Lekár Joeovi radí, aby bol jeho otec umiestnený v ústave. Joe z toho nie je nijako nadšený a je mu jasné, že otec, ktorý je napriek výpadkom pamäte inak v poriadku, nebude súhlasiť. Joeova žena Stephanie (Jill Wagner) preto navrhne Joeovi, aby vzal otca do zrubu v lese a tam si o tom všetkom bez nej a dcéry Charlotte (Sasha Rossof) prehovorili. Joe teda s otcom vyrazí do zrubu. Ani on, a ani jeho otec nemajú tušenie, že si v zrube pašeráci drog ukryli svoj kontraband. Lenže po príchode do zrubu kokaín čoskoro objaví. Joeovi je jasné, že ak sa darebáci objavia, pôjde do tuhého. Situáciu skomplikuje Joeova dcéra Charlotte, ktorá sa skryla v kufri auta a teraz je nadšená, že otca okabátila. Joe sa snaží otca s dcérou naložiť do auta a z miesta odísť. Je však neskoro, objavia sa mafiáni, ktorých vedie akýsi Kassen (Garret Dillahunt)... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (129)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Jason Momoa - najzaujímavejší týpek v tomto snímku. Aj keď na druhú stranu som čakal, že tých grázlov bude mastiť trocha nekompromisnejšie. Bol síce vynaliezavý, ale väčšinou keď došlo na priamy súboj tak dostal po držke, čo sa mi k nemu teda moc nehodí. Páčila sa mi aj mrazivá atmosféra a že to malo spád - žiadne zbytočné prestoje, stále sa niečo dialo, takže to rýchlo zbehlo. Priemer. 60/100 ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Tuctový akčňák pôsobiaci dojmom televíznej produkcie. Momoa dokazuje, že veľa hereckého umu nepobral, no vzhľadom na žáner to nie je veľký mínus. V rámci kategórie béčkovej akcie je to celkom znesiteľná komorná verzia Ramba na chate v horách. Zabitiam ale chýba viac R-kovej šťavy a preto je výsledný dojem nemastný-neslaný. Nepomáha ani slabý záporák a idiotský finálny súboj s ním (finishing move pri ktorom Momoa schválne skočí do medvedej pasce a vrhne sa z útesu niečo nevídané). Na dve hviezdy nakoniec nejdem aj kvôli účasti Stephena Langa. 5/10 ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Momoa presedlal s pyžama vodníka do zimného oblečenie v studenom thrilleri, kde musí zachrániť svoju rodinu pred zloduchmi. Je to priamočiare ako taký Rambo, ale bavilo ma to. Momoa je fajn, toto mu sedí a aj Lang zapasoval. Príbeh je jednoduchý, ale akcii je dosť, dobre sa to na pozerá, je to drsné, krvavé, akčné a krátke, takže to moc nestihne nudiť. Dal by som aj viac, ale v závere už sa diali trošku divoké akčné scény, ktoré sa vychýlili s kurzu prvej polovice. Tak či tak, ako akčný film je to dobre natočené, nenechajte sa odradiť hodnotením. 70% - 3* ()

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

To si takhle jednoho dne usmyslel stále sympatičtější bývalý neherec Jáson Maomam, že vezme na chalupu svého tátu, aby zavzpomínali na starý časy a pokusili se z dědka alespoň na chvilku vyhnat pre-alzheimerův syndrom. Jaké je ovšem jejich překvapení, když v boudě najdou pytel fetu a v momentě mají na krku skupinku grázlů a navíc i příležitostných profesionálních stopařů, kteří se mezi sebou dorozumívají vysílačkami ve stylu:" ber si sektor C, přední západ..já vezmu zadní perimetr a Džou si vezme levý východ". Děda antiavatar, dva dny zpátky ještě nevěda, kde je a co je za století, najednou se synkem spřádají plány a dědek neomylně likviduje snajpera nejprve z levého východu, až přes ostřelovače na pravém, zadně-severním sektoru. Tohle byly momenty, kdy jsem si solidně odkašlal příjemným záchvatem smíchu, ovšem když se člověk povznese a spočítá si, že dva a dva jsou pět, pak může být celkem spokojen podívanou na klasickou naháněnou, navíc v atraktivním prostředí se dvěma metry sněhu, kam by ani psa nevyhonil.................... moje hodnocení = 6 z 10. ()

verbal 

všetky recenzie používateľa

Srát se do famílie amerických dřevorubců není radno ani pro psychotického velkoobchodníka s chechtacím práškem. Táta má totiž průpravu u Dotraků, dědek je sice senil, ale bývalý zabiják Avatarů, máma lučištnice s permanentním premenstruačním syndromem a fracek je tak hustý, jako by právě vylezl z negerské polepšovny. No, jednoduchá ramboidní tupost je to teda řádná, režisér i scénárista měli asi neštovice, když se bral na základce Aristoteles, nebo sem tam šňupali rekvizity, nicméně nasnímali to docela líbivě, je to mile brutální a Momoň to dává vcelku charismaticky. Takže to, jak se tady dva odpadující pupušové snaží umlátit příliš optimistického Ryčího kabelkami od Vuitona, kdy jeden to patrně viděl v jazyce, nekompatibilním pro jeho míchu a bez mongolských titulků, tudíž zažil mnoho překvapení, a druhý opětkoval Blejt Ranra 2049, berte jen jako milé rozptýlení. Je to přesně na opruzenou dvojku. ()

Galéria (131)

Zaujímavosti (1)

  • V úvode filmu pri havárií kamióna je tma, večer. Keď muži následne dorazia do zrubu, je denné svetlo, no neskôr pri havarovanom kamióne je opäť tma. Celé sa to udeje v priebehu jedného večera/noci. Nie je teda možné, aby bolo pri zrube denné svetlo. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené