Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá začínajúca redaktorka Alex z New Yorku chce spoznať svet extrémnych zimných športov a vyskúšať si niektoré jeho náročné disciplíny, aby o nich napísala článok do svojho časopisu o cestovaní. Dievča z veľkomesta však extrémne športy v zimnom stredisku Ridgeline Resort vôbec nezvládne a zachráni ju až skúsený športový fotograf Cole, ktorý sa v pravý čas vynorí v jej blízkosti. Na oplátku za sľúbenú pomoc s miestnym festivalom umenia jej Cole pomáha zvládnuť všetky náročné extrémne športy, ktoré si Alex vyskúša na vlastnej koži. Ako inak, preskočí medzi nimi povestná iskra a zrodí sa láska. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

anicca 

všetky recenzie používateľa

Myslím že označovať romantickú komédiu za odpad je smiešne. nebudete predsa od tohto žánru čakať niečo svetaborné. Exteriéry sú veľmi pekné, aj celkové scenérie, herci sympatickí, samozrejme že sa dočkáme happy endu a navyše sú tu krásne ukázané niektoré zimné adrenalínové športy. Prečo nie? Ak nemám rád romantický film, nepozerám naň, takže odpad tu určite nie je na mieste. ()

Marieta18 

všetky recenzie používateľa

I keď ľahko predvídateľný dej, zato krásne prostredie zimných hôr, fešný a sympatický hlavný predstaviteľ. Prekážalo mi trocha strojené oblečenie, všetko novučké a dokonale zladené, akoby hlavné postavy vlastnili módny dom, výstroj bez jediného škrabančeka, čo nekorešponduje so štýlom života hlavného hrdinu. Aspoň že neotravovala typická americká gýčovitá výzdoba... predsa len, kanadská (sčasti)produkcia je trocha miernejšia v afektovanosti. Celkom fajn romantický film na spríjemnenie sviatočného voľna. ()

Reklama

JenYu 

všetky recenzie používateľa

Pokud má romantický film nesympatického a nehezkého hlavního milovníka, tak je něco špatně. A pak to nevytrhne ani krásné americké zimní prostředí. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Tupina žánrového charakteru, rovnaký príbeh, rovnaké zaláskovanie, expriateľa kopnem do zadku a všetci majú na konci od romantiky slzy v očiach. Poučenie teda nie je to, že sa môžete na horách zaľúbiť, ale že ak máte priateľku, samu ju radšej nikam nepúšťajte. Ale niektorí hodnotitelia tu budú básniť, že aké krásne hory. No to áno, ale na to si kľudne pustite Živu panorámu každý deň na RTVS a dostanete oveľa lepší zážitok. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama