Reklama

Reklama

Prvotní vztek

  • USA Primal Rage: The Legend of Oh-Mah (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá dívka Ashley Carr (Casey Gagliardi) přijíždí do věznice, aby vyzvedla svého přítele Maxe (Andrew Joseph Montgomery), kterého akorát pustili ven. Na cestě domů ale mají autonehodu, přičemž uvíznou v lese, kde na ně čeká nenasytná příšera se jménem Bigfoot, a boj o přežití tak může začít! Podaří se jim vypořádat se s touto nelehkou situací a hlavně přežít? (J*E*A*N*N*E)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (90)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Netuším kto je "Patrick Magee", no má moju plnú pozornosť. Za tento "SuperSmart Bigfoot Hunter" si zaslúži obrovský rešpekt, a ja tak nemôžem inak, iba dať takmer všetky palce nahor. Nad logikou sa v tomto prípade pozastavovať nebudem, lebo práve tento hororový subžáner, je jedným z mála, ktorý si jej potláčanie môže dovoliť. Obrovská škoda, že sa to nerozbehlo trošku skôr, pričom divák musí čakať takmer 40 minút, kým sa niečo udeje. Potom je to už však jedna veľmi solídna "gore-fantasy" rozprávka pre milovníkov neuveriteľných príbehov. ()

Rainey13 

všetky recenzie používateľa

To byl děs. Těšil jsem se, ze po 4 letech od parádniho Exists je tu další skvělá Bigfoot Show a misto toho se mi dostalo stupidní podívané s příšerným scenarem, který neměl hlavu ani patu. Chvíli člověk neví jestli je to remake Predatora nebo pokračování Konga. V tom filmu je fakt vše. Jedine plus...jsou ty masky. Jinak tohle opravdu ne! ()

Reklama

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

Jakože sorry, ale mě tohle nadšenecké béčko bavilo vlastně o třídu lépe než aktuálně přechvalovaný Quiet Place.. Naddržený paviání Robi Hood vede v lesích salón tělesných modifikací se speciálizací na permanentní transformace hlavy a krku.. Do revíru mu zabloudí dva polonazí a banda buranských zálesáků a o zábavu je postaráno.. A vlastně vůbec nevadí, že to nemá ani hlavu ani patu.. Do toho všeho tam je indián s krizí identity a čerodějnice z filmu Witches(1990).. Přímé odkazy (a místy až citace) z Predátora... No, prostě pologeniální ptákovina. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Ešte väčšia fantazmagória, ako som čakal. Čo je v podstate dobré. Scenár je však úplne infantilný. Prečo na nich Bigfoot nezaútočil hneď, a museli sme polovicu filmu sledovať nudnú prechádzku po lese a jeho humorné skrývanie sa za stromami? Prečo nezabil hlavného hrdinu hneď, keď mal možnosť? Veď jeho IQ bolo vyššie ako všetkých dokopy. Alebo jeho šikovnosť. Z luku sa trafí presne, zatiaľ čo obete môžu do neho páliť aj z tesnej blízkosti, no aj tak ho nikdy netrafia. Ale chválim netradičnosť a množstvo nápadov. Ako keby chcel režisér spojiť viaceré rozprávkové postavy do jedného filmu. Bigfoot mi totiž pripadal ako kombinácia King Konga s Predátorom. A do toho tá čarodejnica, ktorej zmysel bol takpovediac nulový, ale masku mala výbornú a aspoň to trochu oživila. Plus ešte šamani, ktorých prítomnosť som nepochopil už vôbec, ale aspoň podčiarkli atmosféru celého snímku. A keď došlo na gore, rozhodne bolo na čo pozerať. Logických kiksov je tu dosť, takže zopár intelektovo "nadaných" hňupov si na tom určite zgustne, no ja som sa nadmieru bavil. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Legenda je zpět! Očekávaný horor s BigFootem konečně venku a za mne naprostá spokojenost a dostal jsem možná ještě víc, než jsem čekal. Mladý pár kvůli autonehodě se ztratí v lese, kde narazí na skupinu pytláků a společně čelí drsné přírodě, kde řádí nekompromisní BigFoot známý mezi domorodými američany jako Oh-Mah. Úplně jsem se vrátil do roku 2007-10 kde vznikaly tyhle lesní drsné vyvražďovačky, nejvíce jsem si vzpomněl na Timber Falls. Dnes už příliš podobné horory nevznikají, takže Primal Rage je pro mne příjemným osvěžením. První půlka je lehce pomalejší, ale jakmile Oh-Mah začne řádit jsou to nekompromisní jatka. S nikým se nepáře, trhá čelisti, rozšlapuje hlavy, šípy v krku, useknutá hlava!! Naprostá fanouškovská radost. Gore samozřejmě na špičkové úrovni, masky a make up úžasné, z BigFoota jde respekt a dojde i na jeden pěkný čarodějnický mystický rituál. Závěr otvírá dveře pro sequel a velmi mile překvapil. Lesní, dravá jízda, kterou jsem si užil a letos jí v Topce určitě zmíním. Nejlepší horor s BigFootem! 80% ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (2)

  • V čase 17:45 jde vidět u dívky krev na obličeji, v dalších záběrech není po krvi ani stopa. (Kudly4)
  • Film má potitulkovou scénu. (griph)

Reklama

Reklama