Reklama

Reklama

Prvotní vztek

  • USA Primal Rage: The Legend of Oh-Mah (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá dívka Ashley Carr (Casey Gagliardi) přijíždí do věznice, aby vyzvedla svého přítele Maxe (Andrew Joseph Montgomery), kterého akorát pustili ven. Na cestě domů ale mají autonehodu, přičemž uvíznou v lese, kde na ně čeká nenasytná příšera se jménem Bigfoot, a boj o přežití tak může začít! Podaří se jim vypořádat se s touto nelehkou situací a hlavně přežít? (J*E*A*N*N*E)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (90)

PetrPan 

všetky recenzie používateľa

Netroufám si tipnout, která droga stojí za scénářem, každopádně to byl určitě dobrej matroš, protože tohle nevymyslíš. S úspěchem se dá pouze předpokládat, že pachatel se pravidelně sjížděl při sledování Predátora a Esmeraldy a v rauši pak své halucinogenní poluce vzrušeně vyťukával na své umaštěné klávesnici. Překvapivě slušné gore a jedna z nejděsivějších filmových čarodějnic, která by si díky opravdu zdařilé masce zasloužila i samostatný film, samosebou od někoho jiného, vytahují tuhle nezvládnutou kokotinu ze skládky na lehce nadhodnocenou dvojku. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Ešte väčšia fantazmagória, ako som čakal. Čo je v podstate dobré. Scenár je však úplne infantilný. Prečo na nich Bigfoot nezaútočil hneď, a museli sme polovicu filmu sledovať nudnú prechádzku po lese a jeho humorné skrývanie sa za stromami? Prečo nezabil hlavného hrdinu hneď, keď mal možnosť? Veď jeho IQ bolo vyššie ako všetkých dokopy. Alebo jeho šikovnosť. Z luku sa trafí presne, zatiaľ čo obete môžu do neho páliť aj z tesnej blízkosti, no aj tak ho nikdy netrafia. Ale chválim netradičnosť a množstvo nápadov. Ako keby chcel režisér spojiť viaceré rozprávkové postavy do jedného filmu. Bigfoot mi totiž pripadal ako kombinácia King Konga s Predátorom. A do toho tá čarodejnica, ktorej zmysel bol takpovediac nulový, ale masku mala výbornú a aspoň to trochu oživila. Plus ešte šamani, ktorých prítomnosť som nepochopil už vôbec, ale aspoň podčiarkli atmosféru celého snímku. A keď došlo na gore, rozhodne bolo na čo pozerať. Logických kiksov je tu dosť, takže zopár intelektovo "nadaných" hňupov si na tom určite zgustne, no ja som sa nadmieru bavil. ()

Reklama

Asia_Power 

všetky recenzie používateľa

Ráznej a smělej a s chlupatým tělem chce se podělit o zážitky své, v hlubokém lese se jeho řev nese, nebojte že všechny nepobijééé. Yettikůůů, ty bloncku šoustající hajzlíkůůů... a tak dále a tak dále. Teď vážně - Primal Rage jest rozporuplné dílo čímž chci říci, že má krásné masky a gore. Zblitek je úplně na píču. Yettiho postava je tak sprostá vykrádačka Predátora až to smrdí žalobou, hlavně jeho finální zápas se zabahněným borcem a Yettiho dřevěná maska dávaj najevo i největším ementálům o co tady jde. Celou dobu jsem tak čekala kdy dorazí Predátor a yettiho za to parodování sejme. Nestalo se tak. Čarodějnice je hodná paní, co bydlí na samotě u lesa a ve volným čase sbírá polomrtvé lidičky, který yetti nechtěně nezabil, a zadarmo je léčí, aby pak mohla nadšeně hrát na bubínek. Jo, jako fakt si nedělám prdel, nikoho nesežere, nikoho necpe do pece a mezi místníma je oblíbená div jí svobodný maminy nedávaj pohlídat svoje ratolesti. Pak tu máme indiány co kalej v týpí sjetý jak sáně. Ty byli fajn k nim bych šla posedět a brutálně se zkouřila abych pak mohla hrát s ježibabou na bubínek zatímco by Alík naháněl yettiho, kterej by se maskoval za chlupatej strom (jop yetti se maskuje za chlupatej strom) . Kdyby se ten film nebral tak smrtelně vážně, mohla to bejt pecka komedie takhle nechápu proč ve strašný píčovině jsou úžasný masky a luxusní gore. Dává to sysl asi jako kdyby Al Pacino hrál v dalším filmu Zdeňka TroSky. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Prvá tretina snímku hrozná ale hrozná nuda. Potom sa to síce rozbehlo, aj gore scén bolo dosť, sem-tam nejaké to napätie, ale dejová linka ma moc nenadchla. Prišlo mi to ako taká rozprávka pre dospelých, dokonca aj Baba Jaga tam bola. A ten koniec, no neviem, bolo síce cítiť že sa tu niekto snažil, ale výsledok bol aj tak len konina. Priemer. 60/100 ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Netuším kto je "Patrick Magee", no má moju plnú pozornosť. Za tento "SuperSmart Bigfoot Hunter" si zaslúži obrovský rešpekt, a ja tak nemôžem inak, iba dať takmer všetky palce nahor. Nad logikou sa v tomto prípade pozastavovať nebudem, lebo práve tento hororový subžáner, je jedným z mála, ktorý si jej potláčanie môže dovoliť. Obrovská škoda, že sa to nerozbehlo trošku skôr, pričom divák musí čakať takmer 40 minút, kým sa niečo udeje. Potom je to už však jedna veľmi solídna "gore-fantasy" rozprávka pre milovníkov neuveriteľných príbehov. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (2)

  • V čase 17:45 jde vidět u dívky krev na obličeji, v dalších záběrech není po krvi ani stopa. (Kudly4)
  • Film má potitulkovou scénu. (griph)

Reklama

Reklama