Reklama

Reklama

Pete a Ellie sa rozhodnú založiť rodinu a vrhnú sa po hlave do sveta pestúnskej starostlivosti. Keď zistia, že ich vysnívané dieťa má dvoch súrodencov, rozrastie sa ich domácnosť cez noc hneď o troch členov! Pete s Ellie sa musia s veľkou dávkou humoru naučiť, čo znamená byť rodičom, aby svojim novým ratolestiam vytvorili naozajstný domov. Do dennej zmesi rodinného chaosu, bezradnosti a neobratnosti, ktorá vŕši jednu chybu za druhou a často speje k neodvratným katastrofám, sa musia naučiť správne dávkovať smiech a hlavne - nikdy nezabúdať na lásku. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (216)

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Je to sice už známe téma a několikrát v různých podobách natočené, ale na mě to sakra působí. Mark opět skvělý herec v jakékoliv akci, parádní komedie, kde nechybí ani nějaké drama, či slzy. Spokojenost i když víte jakým směrem film půjde přesto se mi na to dobře dívá. Tyhle rodinné komedie mám rád. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

takový ten klasický hybrid mez komedií a dramatem,který klade důraz na to,že rodina je na prvním místě.Škoda,že ten hybrid tentokrát funguje tak napůl.Ne snad že by se Instantní rodina nesnažila dojit emoce,ale co je to platné,když skoro každá podobná scéna (byť i funkční) je velmi rychle degradována scénou,kdy se někdo chová jako hysterický magor.Já chápu,že američané mají v nátuře řešit věci jinak,ale co je moc je moc.Tady vší té hysterii kraluje Rose Byrne,která se pomalu ale jistě škatulkuje do podobných postav a já si vždycky myslel že má na víc...60% ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Rukopis Seana Andersa je tu jasne citeľný - jeho štýl je úplne nezameniteľný. Čo sa týka tohto filmu, nebolo to nič prevratné, ale zas ani žiadny prepadák. Trochu mi vadila tá prehnaná snaha hry na city, ale Andersov sentiment zrejme nesmie chýbať! Každopádne, jeho humor a štýl mám rád - a v tomto žánri patrí k tomu lepšiemu priemeru. Za veľké plus považujem aj ten sociálny rozmer takýchto filmov, ktoré sa snažia reflektovať súčasné témy - aj keď samozrejme v trochu odľahčenom podaní. Rose a Mark vytvorili vcelku sympatický pár, a detské role boli tiež vcelku dobre obsadené. Trochu viac dramatizácie, o kus menej prehnaného sentimentu a klišé - no a kľudne by to bolo aj na 4*. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Instant Family" asi nebude filmom, ktorý by som ohodnotil ako super, alebo vysoko prelomový, ale myslím si, že ide o relatívne jednoduchú, dobre spracovanú a slušne podanú komédiu, ktorá ma vedela pobaviť a mala srdce na správnom mieste. Rose Byrne a Mark Wahlberg pôsobia ako uveritená dvojica, tie decká majú nejakú dávku osobnosti a celkovo som tomu veril. Možno miestami to vedelo byť trošku prehnané, minimálne čo sa týkalo Juana. To je osobnosť, kde som si nebol miestami celkom istý, či by to také bolo v skutočnosti. Ale okey. Lizzy a Lita pôsobili na mňa dobre. Tým som to veril. Film má dobré momentky a vie byť aj celkom vtipný. Ale pritom si necháva určité hranice, ktoré neprekračuje a dáva tomu aj potom relatívne solídny a slušný tón. A to sa mi páči. Neprepaľuje komédiu nasilu a skôr sa sústredí na to, na čo je treb.a Našich hrdinov. A je super, že prejdú určitými fázami. A budú mať toho v jednom momente aj plné zuby. Ale vytrvajú a nakoniec sa všetko môže vylepšiť. Na jedno pozretie si myslím, že film môžem odporúčať. Nie je to svetové dielo, ale ako oddychovka to stačí. Hodnotenie: B ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"SHE'S GOT A KNIFE. IT'S JUST A SPONGEBOB KNIFE. IT'S STILL A KNIFE." --------------- Keď Marky Mark netočí akčnosti s Bergom, venuje sa podpriemerným komédiám s plyšákmi a Willom Ferrellom a keď ani tomu, tak občas zapláva do vôd rodinnej komédie, čo je po romantickej komédii asi ten najhorší možný žáner. Jediná výhoda, keď už sa točí poriadne (veľké štúdio, viac peňazí, lepšie obsadenie a skúsenejší tvorcovia), je, že sa na to ako celok díva lepšie. Platí to aj v tomto prípade. Je tu pár zaujímavých vecí, ktoré osviežili sterilný obsah, napr. to, ako Mark videl deti ako psov, domy, renovácie interiéru, príp. postava October a jej obsesia so snímkom Splnený sen. Film mohol dosť vyťažiť z emocionálnej stránky, no s výnimkou jednej či dvoch scén to bolo ploché ako pristávacia dráha. Jednu hviezdu za úžasnú Izabelku Moner a tiež za knockout basketbalkou do tváre. Možno pridám aj druhú za bernského salašníckeho havina a fakt, že som to videl už dvakrát. Ešte uvidím. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (3)

  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)
  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)
  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)

Reklama

Reklama