Reklama

Reklama

Selfie from Hell

Horor / Mysteriózny
Kanada, 2018, 75 min

Po príchode sesternice u nej Hannah (Alyson Walker) pozoruje zvláštne zmeny správania. Všetko sa vyhrotí v momente, kedy Juliu (Meelah Adams) postihne ťažká choroba. Hannah sa snaží zistiť, čo sa sesternici stalo a jej pátranie ju zavedie do najtemnejších častí internetu, známych ako dark web. (Marceloo)

Recenzie (25)

Miseet 

všetky recenzie používateľa

Vzhledem k názvu, jsem opravdu nečekala nic světoborného. Nicméně celou dobu to byl jakž takž přijatelný film z prostředí darknetu, ikdyž po hororové stránce to nefungovalo úplně dobře Jediné co trošku fungovalo byly lekací scény,.. No a ten závěr?????? Co to jako bylo? Nepochopila jsem... A ten "bubák"? Aspoň toho mohli udělat lepšího. Aspoň, že ta stopáž je přijatelná vzhledem ke kvalitě. ()

TomX2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Bez prestávky som videl asi dve tretiny, zvyšok som pre istotu s nezáujmom preskakoval aby som náhodou nechytil záchvat a nerozbil všetko naokolo (ďalšia možnosť by bola film vypnúť). Hlavná hrdinka je nadnormálne neznesiteľná, scenár otrasný, herci príšerní a celý film je založený na špatnom a absolútne neoriginálnom nápade. Každá scéna je tak nerealistická a doslova nechutná, že to celé pôsobí odpadovo. A najhoršie je na tom to, že už od samého začiatku sa film tvári tak vážne, že je to doslova prehnané. Naozaj sa mi nechce pozerať na tie dvojhviezdy, ktoré tomuto filmu dali. Toto je čistý, nefalšovaný odpad. ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Sice budu vypadat natvrdle, ale já to nějak nepochopil. Na konci to vypadalo, že jsem se konečně chytil, ale pak přišlo nějaké vysvětlení, které mě znova uvrhlo do chaosu. Každopádně sem tam se tu najdou solidní známky napětí, má to i nějakou atmosféru a bloncka v hlavní roli je docela fajn. Ale i tak jsem dospěl k zjištění, že tyhle internety nejsou pro mě. 30% ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Po príchode svojej sesternice u nej Hannah (Alyson Walker) pozoruje zvláštne zmeny správania. Všetko sa vyhrotí v momente, kedy Juliu (Meelah Adams) postihne ťažká choroba. Hannah sa snaží zistiť, čo sa jej sesternici stalo, a jej pátranie ju zavedie do najtemnejších častí internetu známych ako dark web. - Až príliš obyčajný moderný horor, u ktorého som mal pocit, ako keby som každú jednu scénu už niekde videl. Nápad nebol zlý a záhada okolo sesternice mi prišla zaujímavá, ale to prevedenie a ten digitálny škriatok na konci sú tak nezaujímavé, že som len krútil hlavou. Po tom krátkometrážnom snímku som na to bol dosť zvedavý, ale režisérovi sa toto vôbec nepodarilo previesť do celovečernej podoby, ktorá by fungovala. + herec z The Magicians ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

O tupej blondínečke, ktorá objavuje tajomné zákutia darknetu, až kým sa jej to nevypomstí, Takže začne mať čoskoro pekné preludy, a objaví sa aj nejaký digitálny bubák, nech je sranda. Inšpirácia výborným Lights Out tam určite bola, najmä pri niektorých ľakacích scénach, čo bolo vlastne to jediné, čo v tomto zázraku ako tak fungovalo. Dokonca aj hlavná hrdinka ma zaujala viac vzhľadom ako svojim hereckým talentom, ale do takéhoto filmu sa zase hodí. Pre mňa sa jedná o typický detinský a scenáristicky podradný blábol, ktorý zachraňuje najmä fakt, že pri ňom človek nemusí dlho trpieť. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama