Reklama

Reklama

Websterovci - Season 1 (2017) (séria)


Kabriolet (S01E06)

(epizóda)
  • Česko Kabriolet (viac)
Animovaný / Rodinný
Slovensko, 2017

Obsahy(1)

Je horúci letný deň, a Lily túžiaca po zážitkoch, objaví reklamu na akvapark "Vodný svet TOALETA". Keď do toho príde dedo so svojím opraveným kabrioletom, dostane Lily nápad. Čo keby sa vybrali konečne na výlet? Dedo sa však vyhovára, zjavne nechce svoje auto nikomu požičať. Lily sa však nevzdáva a malou ľsťou získava od deda kľúčiky. Spoločne s ockom a bratom Hugom vyrážajú autom do akvaparku. Ocko si naplno užíva divokú  jazdu, veď dedo mu svoje milované auto nikdy predtým nepožičal, nechá riadiť aj Huga.  Po rôznych peripetiách, dorazia konečne do "Vodného sveta TOALETA". Čaká ich však veľké sklamanie: dnes majú sanitárny deň! Cesta späť je poriadne dramatická, a keď dorazia so zdemolovaným kabrioletom domov, Lily sa skľúčene priznáva k podvodu s kľúčikmi a sľúbi, že už si nikdy nič nezoberie bez dovolenia. (RTVS)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To najlepšie na koniec. Dedo sa vyžíva v opravách klasických limuzín s podvozkom z tuniakoveh konzervy a nezabúda ani na technické vychytávky ako by šlo o zakázku pre Jamesa Bonda. No a špeciálne namontované vrtule zachránia rodinke na výlete hore-dole po celom baráku a smer aquapark (samozrejme záchodová misa) život. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tentokrát vtipne vyobrazený rodinný výlet a požičanie si auta, ktoré nebolo tak celkom požičané. Treba uznať že vonkajší svet bol vyobrazený veľmi dobre, a to bolo vidieť iba schodisko a toaletu a rovnako tak auto bolo vynikajúce, tie tužkové baterky po bokoch skrátka nemali chybu. ()

Reklama

Reklama