Reklama

Reklama

Barry

(seriál)
  • USA Barry
Trailer 1
USA, (2018–2023), 15 h 55 min (Minutáž: 24–36 min)

Tvorcovia:

Alec Berg, Bill Hader

Hudba:

David Wingo

Hrajú:

Bill Hader, Stephen Root, Henry Winkler, Anthony Carrigan, Glenn Fleshler, Rightor Doyle, Paula Newsome, John Pirruccello, Alejandro Furth, Sarah Goldberg (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(32)

Obsahy(1)

Čierna komédia Barry v hlavnej úlohe s Billom Haderom pojednáva o deprimovanom, podradnom nájomnom vrahovi, ktorý počas svojej vražednej misie v Los Angeles úplne prepadne herectvu. (HBO Max)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (25)

Barry (2018) 

Seria 1: Paradny pocin par typkov znamych z SNL-brandze. Hader-ovi, ktoreho povazujem za hereckeho chameleona, padla i tato rola ko uliata. Root je cely cas ten ukecany marketingovy typek, co obstarava tu divacku atraktivnost, az tento ocakava, s akou blaznivinou vylezie. No a Sarah je zasa v roli premotivovanej a emocne fejkovej bloncky tiez autenticka. Bavil som sa. Odsypa to a celu seriu mozte pozriet na jeden sup. Odporucam. 68% Niektore casti si sice Berg s Haderom nenapisali az tak dobre, ale ako celok, moze byt. Seria 2:Viacej absurdnych twistov a scen. Avsak vcelku stale velmi zabavne. Skec strieda skec a obcas to ma aj vaznejsiu dramaticku liniu. 70% slabsie stvorhviezdie. Odporucam. ()

Série 1 (2018) (S01) 

Paradny pocin par typkov znamych z SNL-brandze. Hader-ovi, ktoreho povazujem za hereckeho chameleona, padla i tato rola ko uliata. Root je cely cas ten ukecany marketingovy typek, co obstarava tu divacku atraktivnost, az tento ocakava, s akou blaznivinou vylezie. No a Sarah je zasa v roli premotivovanej a emocne fejkovej bloncky tiez autenticka. Bavil som sa. Odsypa to a celu seriu mozte pozriet na jeden sup. Odporucam. 68% Niektore casti si sice Berg s Haderom nenapisali az tak dobre, ale ako celok, moze byt. ()

Buď na svém místě (2018) (S01E01) 

Zeby si spicka SNL zahrala nieco svoje a spolu? ;) Vidiet oblubenkynu Melissu Villasenor ako casnicku s top "chameleonom" Hader-om stalo za to. Je to zabavne, ma to naboj. Ano, trochu mi to miestami pripominalo stareho-dobreho Dextera, ale ta naivita hlavnej postavy bola rozhodne zaujimava. Moze byt. Herecky to bude urcite na urovni. Snad i scenar bude stat za to. ()

Využij to (2018) (S01E02) 

Hm, nemozem inak, ale druha epizoda mi prisla o uroven menej zabavna ako prva. Tiez som registrovat, ze aj vystupy mimo podia (toho v bare) su, az na vynimky, akoby s divadelnych skusok. Par preafektovanych a par sa az prilis snazilo byt vtipnych. Hader stale pecka, to ano, avsak ten zvysok....mee. Scena cecenskej zenusky, ktora "sprdne" mafianov pri drsnych "hratkach" bola riadna haluz. 45% Dufam, ze Mellisa z prvej casti nebol len jej jediny serialovy vystup. ()

Udělej riskantní rozhodnutí (2018) (S01E03) 

Dedko "Stovka" nemal chybu. "How old are you, Stovka? "45". ;) Tiez ma dostala terapia "vezneneho" pri prestretom stole so svojom cecenskym veznitelom. Priemer, ale Hader s Bergom si to napisali rozhodne lepsie ako predosly skec. ()

Vsaď… na sebe (2018) (S01E04) 

"So, I should probably leave...?" To je tak, ked ta zbali skusenejsia. ;) Celkom vymazlene scenky a ano, Sarah Goldberg sa podarilo znazornit preafektovanu a nevyrovnanu "pipinu" velmi verne. Tak si mnohi neznali asi predstavuju zivot umelca...Lots of drama a neviazanu zabavu s vrcholmi, padmi a mnozstvom...mnozstvom fejkovych, ci skutocnych emocii. ;) ()

Odveď svou práci (2018) (S01E05) 

Pustite mi ruku! Dvorenie a repliky starsieho "majstra - herca" stoja za to. Snaha zbalit detektivku sa mu upriet neda."This is Ramon...kks skoro mi odtrhlo dekel. Trik s alibi na telefonoch stal za to a Stephen Root hviezdi napriec epizodami takmer konstatne. "Hovoris ako psychopat", z ust holohlaveho psychopata bol tiez usmevny kontrast. "It's unstructive"...heh ;) Taylor bol iny Rambo a stare dobre zrevanie, plne odhodlania, co uz spomenul kolega......Tuto epizodu napisali velmi slusne. ()

Poslouchej ušima, reaguj výrazem (2018) (S01E06) 

Ta vizia z Barryho buducnosti s "odteleportovanymi" detmi nemala chybu. Nemenej filozovujuci Taylor. Aky dobracisko, ze mu dal polovicku prachov. Simple guy. ;) Heh...nuz, ale ked k nemu "prehovorila" ta herecka prirucka a zavoal pred hotel aj "killsquad".....nuz, vsak tak aj dopadli. ()

Poslouchej ušima, reaguj výrazem (2018) (S01E07) 

Prekvapenie. Tato epizoda na rozdiel od predoslych ma v sebe minimum vtipu. O to viac je skor psychologickou dramou. To pod akym tlakom Barry bol, vnimat kazdou minutou. Zaverecne slova "bloncky"boli v jeho usiach uplnou zvrateneou katarziou. Vyborne. ()

Poznej svou pravdu (2018) (S01E08) 

Potesil Russlan-ov vystup, ked sa chce "postarat" o ukecaneho Barryho "zamestnavatela". Varovanie Noho Hana-a nemalo chybu. True friend. ;) I prtavi bolivijci. A zaver na chate bol uz tak trochu ocakavany scenar. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Viacej absurdnych twistov a scen. Avsak vcelku stale velmi zabavne. Skec strieda skec a obcas to ma aj vaznejsiu dramaticku liniu. 70% slabsie stvorhviezdie. Odporucam. ()

Představení pokračuje, snad? (2019) (S02E01) 

Otvaracia scenka pre dverach bola uzasna :) Tiez novy, holohlavy a mily sefik Cecencov bol vyborny. "Don't f*ck with me Barry, its not polite". Bola opravnenou vycitkou, Barrymu. Slusny "otvarak" a nerusene pokracovanie prvej serie. ()

Síla odmítnutí (2019) (S02E02) 

Pacilo sa. Dramaticka linia a i ta kriminalna. Tato epizoda mala hlavu i patu. A ano, vitpnych scen bolo poskromne, ale zato neboli uplne uletene. ()

Minulost = přítomnost x budoucnost / včerejšek (2019) (S02E03) 

Noho Hank je tak absurdna postava a taky "mily", divne vyzerajuci charakter, az som si ho oblubil. "How many of you speak english?" :) Ta izba s tymi spanielskymi kostymami a babkami pre byvalku, to bolo co, tvl? Zacinaju tu obcas s poriadnymi wtf situaciami. 75% Moze byt, stale je to zabavne. ()

Co? (2019) (S02E04) 

Tak sme sa dozvedeli, co je ozajstnou motivaciou vysetrovatela dostat Barry-ho. :) "WHAT!???" Priemer. Inak "blonckine" vymysly uz zacinaju byt otravne. ()

ronny/lily (2019) (S02E05) 

To dievcatko mala byt ironizovana krpata "Wolwerinka"? ;) wtf?! ()

Konkurz (2019) (S02E07) 

Sarah bohovsky zahrala to ohromenie, ziarlivost az zavist, ked Barry dostal ponuku. Viac toxicity si clovek vo vztahu asi len tazko predstavi. ;) Guys, it's hard to type and walk...chudak Noho Hank. ()

Série 3 (2022) (S03) 

Rezijne jednoznacne najlepsia Haderova a Berg-ova rezijna i scenaristicka seria. Som zvedavy s cim tvorcovia pridu. Posledne tri epizody su vynikajuce. Sallyin emocny a zurivy vybuch vo vytahu a i Hank-ov "survival" v cele s tym ozvucenim za stenou boli dokonale. ()

Odpouštím Jeffovi (2022) (S03E01) 

Barry v depresiach a s vidinami, kym zo Sally sa stava do prace zahladena a trochu sebestredna mrcha. WTF momenty sa stale deju. :) ()

Limonáda (2022) (S03E02) 

Vyborna epizodka. Spolu s nasilnymi scenami je tu i hodne komedialnych prvkoch a vybusnych scen. Pecka, Hader je kral perfonifikacie. :) ()

Súvisiace novinky

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (viac)

Reklama

Reklama