Reklama

Reklama

Barry

(seriál)
  • USA Barry
Trailer 1
USA, (2018–2023), 15 h 55 min (Minutáž: 24–36 min)

Tvorcovia:

Alec Berg, Bill Hader

Hudba:

David Wingo

Hrajú:

Bill Hader, Stephen Root, Henry Winkler, Anthony Carrigan, Glenn Fleshler, Rightor Doyle, Paula Newsome, John Pirruccello, Alejandro Furth, Sarah Goldberg (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(32)

Obsahy(1)

Čierna komédia Barry v hlavnej úlohe s Billom Haderom pojednáva o deprimovanom, podradnom nájomnom vrahovi, ktorý počas svojej vražednej misie v Los Angeles úplne prepadne herectvu. (HBO Max)

Recenzie používateľa Davies182 k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2018) (S01) 

Z hořké/černé/suché komedie přes existenciální drama do akčního filmu, a zase zpátky. A zas. A znova. Skoro v každé epizodě. Někomu tohle střídání žánrů nemusí sednout, já si ale v Barrym pomalu a jistě hledám to svoje, a baví mě to. Dexter byl možná první (a dramaturgicky přitom úplně jinde), je to ale současnost, na čem záleží! ()

Série 2 (2019) (S02) 

V první sérii jsem tomu prolínání akčního thrilleru a komedie ještě jakž takž dokázal přijít na chuť, bylo to něco relativně nového a zábavného. Druhá řada ale spoustu situačních fórků eskaluje ad absurdum, a i když se u nich dokáži pousmát a chválit tvůrce za nápady, prostě mi to už k těm vyhroceným vraždám a střílení tolik nepasuje. Tohle na čtyři hvězdy nevytáhne ani šílená taekwondo hororová epizoda, tj. jedna z nej věcí roku 2018 v televizi. U další sezóny nicméně budu, potenciál na emočně vypjaté scény tu je pořád obrovský. ()

Súvisiace novinky

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (viac)

Reklama

Reklama