Reklama

Reklama

Slasher

(seriál)
Kanada / Veľká Británia / USA, (2016–2023), 30 h 19 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvorcovia:

Aaron Martin

Hrajú:

Katie McGrath, Brandon Jay McLaren, Steve Byers, Patrick Garrow, Christopher Jacot, Dean McDermott, Erin Karpluk, Rob Stewart, Jessica Sipos (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(5) / Epizódy(40)

Řádění sériových zabijáků po sobě zanechává spoušť a jejich další oběti bojují v hororové sérii o život. (Netflix)

Recenzie používateľa *CARNIFEX* k tomuto seriálu (3)

Kat (2016) (S01) 

Jakošto nefanúšik seriálov, no milovník hororov, dal som šancu "pilotovi" z projektu, ktorý už podľa titulu patrí do kategórie, jedného z najviac obľúbených subžánrov. No a po vzhliadnutí prvej časti môžem niektorým mojim "milovaným" odkázať, ak nemáte do čoho pichnúť, kľudne do toho skočte. Osem častí nie je zas tak veľa, pričom dnešný hororový trh stejne neponúka ani hovno! Za pomerne krátku dobu (50 min.) sa síce objavia len dva, tri gore zábery, ale musím uznať že sú spracované skutočne na výbornej úrovni. Čo sa týka príbehu, "Slasher" nie je len tak obyčajným hororom, no taktiež akousi thrillero kriminálkou, v ktorej sa hneď od úvodu vynára množstvo otázok, na ktoré bude treba množstvo odpovedí. Tvorcovia sľubujú strhujúco šokujúci záver, tak uvidíme! (Dokukané, odpozerané, záverečné časti lepšie, rozuzlenie s prekvapením, ktoré bolo viac menej očakávané, takže za celkom solídne tri) - 65% ()

Slunovrat (2019) (S03) 

“Pošteklíme” trošku dnešnú generáciu “slniečkárov” 😊 Sériový vrah, ktorý seká hlavy obyvateľom liberálneho (nie len) činžiaku, v ktorom žije jedna zvrátená osoba za druhou?! Od buzerantov, kurvy, cez pochybných influencerov, ktorí sa zasekli vo svete mimo realitu?! Ako môže dať niekto takémuto seriálu s tak krásnou, hlbokou myšlienkou, menej ako 3 hviezdy?! Vy už fakt neviete čo treba v dnešnej dobe doceniť 😉 ()

Flesh & Blood (2021) (S04) 

Keď to človek bude vnímať len ako nejakú primitívnu zábavu so solídnym gore, ktoré je vlastne aj jeho jedinou podstatou, podarí sa mu vypnúť mozog, lebo veď dementnosť v zhmotnenej podobe by sa tu dala doslova krájať, tak by vyslovený fanúšik horor žánru nemusel byť vyslovene sklamaný. Všetko ostatné, je len vec priorít, čo od takéhoto projektu očakávať. No a nejedná sa teda o žiadny scenáristický diamant .. ()

Reklama

Reklama