Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Někdejší vedoucí se vracejí do odlehlého letního tábora v Kanadě, kde před lety spáchali zločin, a zjišťují, že minulost ještě není pohřbena, jak si mysleli. (Netflix)

Recenzie (14)

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vzhľadom na lepšie hodnotenia pri prvej sérii som mala isté očakávania. Posledná epizóda bola ako tak fajn pre rozuzlenie, no zvyšok a tých 7 epizód bolo pre mňa neskutočné trápenie. Vyslovene som sa nudila, a i škrabkanie si análu a špáranie sa v nose mi pripadalo v tej chvíli ako rozhodne lepšie strávený čas, ktorý som bohužiaľ zabila práve týmto "skvostom". No a samozrejme zbraň s unlimited ammo úplna nádhera v tomto seriáli. Už po pár epizódach som si želala aby tam skapali všetci naraz a mohla som si tento seriál odškrtnúť ako pozretý. K ani jednej postave som si nedokázala vytvoriť žiadne sympatie. Samozrejme z jednoduchého dôvodu, všetky postavy boli banda debilov, a okrem toho, že si tam všetci išli na nervy, išli na nervy aj mne. Motta "Everybody is a suspect" sa tvorcovia držali naozaj doslova. Až na to, že ak nie ste zabrzdení je jasné, kto vrahom je, prinajlepšom s kým bude finále. Scény s minulosťou jednotlivých postáv tu vyskakovali na vás v každej epizóde ako polonahý verbal v prešívanom kabáte v parku. Samozrejme okrem dvoch. Takže nebolo to naozaj ťažké ani s mojím mozočkom a lá veľkosť vlašského orechu. Dokonca nebolo ani prekvapením, kto bude v jednotlivej epizóde na rade. Na to ani dedukciu Sherlocka Holmesa netreba. Sklamanie. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Päť rokov po desivých udalostiach, pri ktorých piati vychovávatelia zavraždili svoju mladú kolegyňu, sa pätica musí vrátiť do kempu Motega, kde sa všetko odohralo. S vraždou oficiálne nemali nič spoločné, pretože bol obvinený iný člen tábora, ktorý sedí vo väzení. Musia sa vrátiť kvôli tomu, aby zahladili stopy a hlavne odstránili telo zosnulej. Po príchode na miesto zistia, že miesto sa za dlhé roky zmenilo, ale keď v kempe Motega začne vyčíňať bezcitný vrah, je jasné, že nie každý zabudol na udalosti, ktoré sa odohrali pred piatimi rokmi, a všetci účastníci budú musieť za svoje hriechy niesť zodpovednosť. - EVERYBODY IS A SUSPECT!!! Táto veta od Randyho zo Screamu perfektne zhrnie to, ako tento seriál funguje. Mystérium okolo vraha je vybudované výborne a kemp je pre tento Slasher ako stvorený. Vraždy sú extrémne brutálne a miestami ma až prekvapilo, čomu dal Netflix v tomto seriále zelenú, ale na nedostatok gore sa v tomto prípade nedá sťažovať, pretože krv tečie potokmi. Nepríjemné počasie ešte viac umocňuje atmosféru a pocit bezmocnosti. Flashbacky majú v tomto prípade mimoriadne významnú funkciu a práca s nimi bola ideálna, pretože dokázali budovať napätie až do poslednej epizódy, kedy do seba všetko zapadne a všetko vyústi do prekvapivého, aj keď trochu nelogického záveru. Plné hodnotenie nedávam len kvôli tomu, že práca s charaktermi sa mi nezdala byť až taká dobrá, ako ostatné aspekty, ale inak je to plne funkčný Slasher, ktorý vylepšil všetky slabiny z už beztak dobrej prvej série. + herečka z Crimson Peak + herec z Dead of Summer + herec z Crimson Peak + herec z Lake Placid a iZombie + herec z Channel Zero + herečka z Wrong Turn 4 a Wolves + herec z Silent Hill: Revelation ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna seriálu „Slasher“ není o moc horší než sezóna první, na druhou stranu už mi přišlo, že je to až příliš roztahané. Nějak už mi vlastně bylo jedno, kdo je vrahem. Ale musí se nechat, že bylo pořád skvělé vidět, jak se daří nějaké triky dotáhnout k až neskutečně odporné dokonalosti. Ale sem tam mi přišlo, že toho není tolik, kolik bych si u slasheru, navíc takto dlouhého, přál. ()

martingaga 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Oproti prvej serii velke zlepšenie, Netflix ako vždy odviedol dobru pracu. Pridalo sa na praci s postavami, atmosfere a celkovo aj pribehu. Zozačiatku je na divaka trochu moc postav a trva kym sa v tom človek vyzná, ale časom sa postavy preriedia dokonale spracovanými gore scénami. Atmosfera chaty v horach a maskovaneho vraha je perfektná a aj jeho finalne odhalenie nesklame. Za minus by som považoval možno len občasnu priehladnosť deja, ale celkovo sa fanušik hororu zabaví a určite odporučam, kludne vynechať prvu seriu a preskočiť rovno sem. ()

Stocki 

všetky recenzie používateľa

Nemyslím si, že by druhá série byla oproti první až o tolik výjimečná a měla by se jenom opěvovat samou chválou. Její největší problém tkví totiž v tom, že se neskutečně táhne a nudí, díly Vám neutíkají a jenom už se modlíte aby tam někoho dalšího znovu zamordovali a byl konec dílu. Atmosféra, výkony a příběh je ale v konečném součtu více než kvalitní. Nicméně, jelikož jsem měl během sledování několikrát tendenci si vystřelit mozek z hlavy, nemůžu dát více než tři hvězdy. ()

Galéria (49)

Reklama

Reklama