Reklama

Reklama

Slasher

(seriál)
Kanada / Veľká Británia / USA, (2016–2023), 30 h 19 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvorcovia:

Aaron Martin

Hrajú:

Katie McGrath, Brandon Jay McLaren, Steve Byers, Patrick Garrow, Christopher Jacot, Dean McDermott, Erin Karpluk, Rob Stewart, Jessica Sipos (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(5) / Epizódy(40)

Řádění sériových zabijáků po sobě zanechává spoušť a jejich další oběti bojují v hororové sérii o život. (Netflix)

Recenzie používateľa martingaga k tomuto seriálu (2)

Kdo za to může (2017) (S02) 

Oproti prvej serii velke zlepšenie, Netflix ako vždy odviedol dobru pracu. Pridalo sa na praci s postavami, atmosfere a celkovo aj pribehu. Zozačiatku je na divaka trochu moc postav a trva kym sa v tom človek vyzná, ale časom sa postavy preriedia dokonale spracovanými gore scénami. Atmosfera chaty v horach a maskovaneho vraha je perfektná a aj jeho finalne odhalenie nesklame. Za minus by som považoval možno len občasnu priehladnosť deja, ale celkovo sa fanušik hororu zabaví a určite odporučam, kludne vynechať prvu seriu a preskočiť rovno sem. ()

Slunovrat (2019) (S03) 

Takže ďalšia seria pod taktovkou Netflixu dopadla tak medzi 3/4*, gore znova na maximum, vrážd je veľa a zabija sa velice zaujimavymi spôdobmi, myslim si že obyčajny nôž by bol pre vraha jednoduchši, ale asi by to nebola taka zabava. Pribeh rozdeleny do viac časovych usekov je fajn, nikde zavažne nedrhne. Čo drhne sú postavy, chapem že nemali vyzerať ako dokonalí, ale uplna lahostajnosť ku všetkym nie je zrovna vyhra. Našťastie to ma len 8 dielov a tak aj velice rychlo odidu. Slabšie ako druha seria, lepšie ako prvá= 4* ()

Reklama

Reklama