Reklama

Reklama

Slasher - Kdo za to může (2017) (séria)


Noc lovců (S02E04)

(epizóda)
  • USA Night of Hunters

VOD (1)

Obsahy(1)

Historie několika postav se rozkrývá ve flashbacku a odhaluje překvapivá spojení. A nevinný cestovatel je vtažen do víru dramatických událostí. (Netflix)

Recenzie (2)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Renne sa zrúti potom, ako v debni uvidí mŕtveho Antoinea. Noah obviní Glenna, že sa vydáva za niekoho iného, ale Glenn už lieky na meno svojho spoluväzňa schoval. Preto Noaha nechajú na izbe samotného a zamknú ho tam. Okolo chaty sa prchádza neznáma osoba, ktorú sa podarí spacifikovať. Zistia, že je to Megan, horská sprievodkyňa, Renee ju obviní z toho že je vrahyňou a napadne ju. Potom, ako sa po útoku zo strany Renne preberie svitá nádej, že by im mohla pomôcť dostať sa z chaty. Po spoločnej večeri sa necíti dobre a otrávená padne na zem. Noah sa vykradne z chaty a v karavane objaví telo Glennovho spoluväzňa ktorému ukradol identitu. Glenn ho však prenasleduje, chytí a odvedie do svojej skrýše. Zábery smrti Megan boli trochu prehnané, ale inak prevláda s epizódou spokojnosť. ()

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak se nám to nějak rozjíždí. Objeví se nová postava, která se v seriálu moc neohřeje a zaklepe bačkorama nečekaně brzy a nečekaným způsobem. Z jedny postavy se vyklube famózní magor a závěrečná scéna už je docela masakr. Je to čím dál lepší a jsem opravdu zvědavej, jak tohle celé dopadne, protože to začíná bejt slušný maso. ()

Reklama

Galéria (4)

Reklama

Reklama