Reklama

Reklama

Charlotte Field (Charlize Theron) je jednou z najvplyvnejších žien na svete. Je šikovná, krásna, vzdelaná, pracuje v diplomacii a má talent na všetko. Fred Flarsky (Seth Rogen) je nadaný novinár na voľnej nohe, ktorý priťahuje problémy. Nemajú vôbec nič spoločné, až na to, že Charlotte bola kedysi jeho opatrovateľkou a on bol do nej zaľúbený. Keď sa po rokoch náhodou stretnú, Charlotte, očarená jeho zmyslom pre humor, sa zrazu vráti v čase a spomenie si na svoje mladícke ideály. V náhlom impulze ponúkne Fredovi, aby pre ňu písal prejavy pre práve spustenú prezidentskú kampaň. A hoci sa on v jej kruhoch pohybuje ako slon v porceláne, iskra preskočí a romanca je na svete... spolu so sériou neočakávaných incidentov na vysokej úrovni. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 2

Recenzie (293)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Typický priemer. Nebudem tajiť že som sa do snímky pustil kvôli sexi Charlize Theron. Charlize štartuje vo filme na poste ministerky zahraničných vecí ako sexi kosť. Niekomu (ako mne) samozrejme nebude po chuti žid Seth Rogen. Ten sa do filmu absolútne nehodí. V skutočnosti by niekto ako Charlize Theron o niekoho ako je Rogen ani nezakopol. Natož nejaká ministerka, na ktorú hladia stovky kamier denne. A preto je vlastne celý film hlúpy, pretože to tým dvom neveríte. Pri ich bozkoch sa vám dvíha žalúdok. A na konci filmu neviete, či ste pozerali slabú komédiu alebo nezáživný životopis. (31.7.2022) ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Blíží se James Steward. Je asi tři metry daleko. Jeho penis je dva a půl metru daleko." Mě to bavilo, ale romantický komedii bez jiskření přece jen něco chybí. Dovedl jsem si představit seriózní ministryni Charlottu a nepříliš seriózního novináře Freda jako dobrý kámoše. Skvělý kámoše, se kterejma je sranda, ale oni chtěli víc. Tak fajn, já jim do toho kecat nebudu, ale Fred je zábavnější, když si ho honí sám. Takže se přiznávám, že ministryně na extázi, vyjednávající propuštění pilota s nějakým usámovským režimem, mě fakt rozesmála, slovní přestřelky trefovaly do živýho a úsměv kanadskýho premiéra mě bude pár nocí děsit ze sna. ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Šablonovitá romanťárna, která sází především na chemii mezi Rogenem a Charlize Theron, což se jí daří. Byť se nepodařilo naplnit politický potenciál, je se čemu zasmát a odpustit se dají i nezbytné sexuální narážky, bez kterých by se asi komedie s Rogenem neobešla, což platí i o určité uřvanosti. Sice jsem čekal trochu víc, ale zklamaný nejsem, 70% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Postavy vraj k sebe pasovali? Theron + Rogen v šušťákoch, to má byť sympatický pár? A to on ako očarí ju? Ona dáma na úrovni a on šupák čo nemá ani na žiletku. Takže tam romantiku nevidím ani dôvod k fandeniu. No a čo komediálna stránka? Som rád, že po dlhom čase v Rogenovom filme chýba fekálny humor, na ktorý je on špecialista. Ale za brucho sa chytať nebudeme. Ide o veľmi priemernú, až obyčajnú romantickú komédiu, v ktorej si každý zahrá svoj povinný part. Nenadchne, ani neuškodí. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Po dosť dlhej dobe, americká komédia, na ktorej som sa z chuti zasmial! Seth Rogen je väčšinou záruka kvality, a v tejto postave sa dokázal vyblázniť naplno! Zdatne mu však sekundovala aj Charlize Theron, ktorá ma svojim spôsobom dosť prekvapila, pretože som ju mal skôr zaškatuľkovanú ako dramatickú herečku. Viaceré dialógy a hlášky stáli naozaj za to a sem-tam som sa dokázal impulzívne zasmiať - hoci uznávam, že tu bolo aj dosť zbytočného tlačenia na pílu (najmä v tej sexuálno-úchylnej rovine), bez ktorého by sa to kľudne zaobišlo. Príbeh po scenáristickej stránke bol fajn, aj keď v podstate šablóna - samozrejme občas dosť mimo reality, ale o to zas pri komédiách až tak nejde. Išlo celkovo najmä o pobavenie, a v tomto prípade bola misia úspešne splnená. ()

Galéria (143)

Zaujímavosti (4)

  • Fred (Seth Rogen) spomenie, že Charlotte (Charlize Theron) kandidovala do školskej rady v roku 1991, keď mala 16 rokov a on 13 rokov. Na základe tohto tvrdenia má v prítomnosti Charlotte 44 a Fred 41 rokov. (dwdb)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Súvisiace novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (viac)

Reklama

Reklama