Reklama

Reklama

Charlotte Field (Charlize Theron) je jednou z najvplyvnejších žien na svete. Je šikovná, krásna, vzdelaná, pracuje v diplomacii a má talent na všetko. Fred Flarsky (Seth Rogen) je nadaný novinár na voľnej nohe, ktorý priťahuje problémy. Nemajú vôbec nič spoločné, až na to, že Charlotte bola kedysi jeho opatrovateľkou a on bol do nej zaľúbený. Keď sa po rokoch náhodou stretnú, Charlotte, očarená jeho zmyslom pre humor, sa zrazu vráti v čase a spomenie si na svoje mladícke ideály. V náhlom impulze ponúkne Fredovi, aby pre ňu písal prejavy pre práve spustenú prezidentskú kampaň. A hoci sa on v jej kruhoch pohybuje ako slon v porceláne, iskra preskočí a romanca je na svete... spolu so sériou neočakávaných incidentov na vysokej úrovni. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 1

Recenzie (293)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Spíše než s láskou se jedná o srážku s nudou. Notting Hill nebyl určitě nejskvělejší romantickou komedií všech dob, ale nabídl nám Julii a Hugha ve vrcholné formě se srdcem na dlani. Tady máme chladnější dvojici. Politička, která si musí dávat pozor na každý svůj projev těla, slovo se zamiluje do bývalého novináře, který jí píše projevy. Seth Rogen se pro romantické komedie opravdu nenarodil, ale co překvapí, tak se do nich nenarodila ani Charlize Theron. Jediný kdo mě potěšil byl neustále se zlepšující O'Shea Jackson, který herecky roste do extraligy. Myslím že na nějakou dobu si romantickou komedošku zase nepustím, protože to fakt přestává být sranda. 50% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Postavy vraj k sebe pasovali? Theron + Rogen v šušťákoch, to má byť sympatický pár? A to on ako očarí ju? Ona dáma na úrovni a on šupák čo nemá ani na žiletku. Takže tam romantiku nevidím ani dôvod k fandeniu. No a čo komediálna stránka? Som rád, že po dlhom čase v Rogenovom filme chýba fekálny humor, na ktorý je on špecialista. Ale za brucho sa chytať nebudeme. Ide o veľmi priemernú, až obyčajnú romantickú komédiu, v ktorej si každý zahrá svoj povinný part. Nenadchne, ani neuškodí. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Ja si na rozdiel od väčšiny myslím, že v tomto prípade ide o relatívne originálnu romantickú záležitosť, ktorá sa nedržala žiadnej šablóny. Samozrejme, nejaké spoločné znaky s Rogenovými filmami tu sú - drsný často až fekálny humor, sexuálne narážky, ulietavanie na absurditách.... no v tých ďalších veciach celkom svieže pohladenie. Skrátka veľmi dobre sa na to pozeralo a ako bonus sa človek aj nasmeje. Nadpriemer. 75/100 ()

Garson 

všetky recenzie používateľa

Takhle pozitivní komedii už jsem dlouho neviděl.Fred(Seth Rogen) a Charlotte(Charlize Theron) dokázali filmově přetavit romantiku na úplně něco jiného a proto bych film Srážka s láskou označil jako neromantickou komedii kde nemohly vedle sebe stát větší protiklady.Fred pracuje jako novinář,ale dá výpověď jakmile zjistí,že agenturu koupil mecenáš proti kterému celou kariéru svými články bojoval.Trochu ho to sebere a tak ho kamarád pozve na párty aby se odreagoval a na té společenské akci potká svou bývalou o 3 roky starší chůvu Charlotte která byla kdysi zároveň i jeho platonickou láskou ze které je teď ministryně zahraničí.Poznají se,proberou staré časy a Charlotte mu pak nabídne práci,aby jí psal projevy na prezidentskou kandidaturu.Spojuje je zároveň mnoho věcí včetně ekologie.Když jim všechno celkem vychází začnou na Charlize Theronovou tlačit bohatí byznysmeni,aby ubrala plyn ze svých ekologických aktivit.Charlotte nechce moc Freda vytahovat na veřejnost,aby jí neklesly politické preference a po Fredovi chce,aby se choval jako taková mužská verze Evy Braunové a byl veřejně spíš v pozadí.Nakonec před lidmi řekne co skutečně cítí a politicky jí to vůbec neublíží.Seth Rogen hrál přesně chlápka do kterého by nikdo neřekl,že si v lásce zvolí nejvyšší metu a i bez schodů na ní dosáhne.Charlize Theron byla dokonalá jako vždycky a její asistentka herečka June Diane Raphael je všechny skvěle herecky doplňovala.Na míň jak 4 hvězdy tato komedie opravdu není. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Po dosť dlhej dobe, americká komédia, na ktorej som sa z chuti zasmial! Seth Rogen je väčšinou záruka kvality, a v tejto postave sa dokázal vyblázniť naplno! Zdatne mu však sekundovala aj Charlize Theron, ktorá ma svojim spôsobom dosť prekvapila, pretože som ju mal skôr zaškatuľkovanú ako dramatickú herečku. Viaceré dialógy a hlášky stáli naozaj za to a sem-tam som sa dokázal impulzívne zasmiať - hoci uznávam, že tu bolo aj dosť zbytočného tlačenia na pílu (najmä v tej sexuálno-úchylnej rovine), bez ktorého by sa to kľudne zaobišlo. Príbeh po scenáristickej stránke bol fajn, aj keď v podstate šablóna - samozrejme občas dosť mimo reality, ale o to zas pri komédiách až tak nejde. Išlo celkovo najmä o pobavenie, a v tomto prípade bola misia úspešne splnená. ()

Galéria (143)

Zaujímavosti (4)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskom meste Montreal a v severokolumbijskom prístavnom meste Cartagena. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Súvisiace novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (viac)

Reklama

Reklama