Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalá architektka Bernadette Foxová má zdanlivo všetko - nádherný dom v Seattli, úspešného a oddaného manžela Elgieho a úžasnú dospievajúcu dcéru Bee, ktorá sa práve chystá nastúpiť na internátnu školu. Po rokoch oddanosti rodine sa milujúca matka ocitne v pokušení znovu oživiť svoju dávnu tvorivú vášeň. Vrhne sa do dobrodružstva, ktoré jej naštartuje život a privedie ju k triumfálnemu znovuobjaveniu seba samej. Keď však Bernadette náhle a bez stopy zmizne, nepokojná rodina sa vydá na vzrušujúcu cestu vypátrať, kam matka odišla a čo sa jej stalo. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

hippie2222

hippie2222 (hodnotenie, recenzie)

Podle zdejšího hodnocení jsem očekával něco jenom lehce nadprůměrnýho a vlastně jsem byl mile překvapenej. Knižku neznám a asi ani nechci, ale jako film to na mě fungovalo dobře, Blanchett bezchybná, pro mě víc komedie než drama. Nemusím se u komedie válet smíchy, stačí se pochechtávat, a toho tady bylo dost.

Súvisiace novinky

Studio United Artists znovu ožívá

Studio United Artists znovu ožívá

06.02.2019

Sto let poté, co legendární tvůrci D. W. Griffith, Mary Pickford, Charlie Chaplin a Douglas Fairbanks založili první distribuční a produkční společnost na podporu nezávislých filmových umělců, studio… (viac)

Reklama

Reklama