Reklama

Reklama

Nesmrteľný Conor McGregor

  • Írsko Conor McGregor: Notorious (viac)

Obsahy(1)

Dokumentárny film nakrúcaný v priebehu štyroch rokov sleduje súkromný život a profesionálnu kariéru írskeho šampióna MMA zápasenia, majstra zmiešaných bojových umení a boxera Conora McGregora od čias, kedy poberal sociálne dávky a býval s priateľkou v malej izbe u svojej mamy v Dubline, až po jeho raketový vzostup na samotný vrchol športovej kariéry, kedy dosahoval najväčšie úspechy, získaval majstrovské opasky a zarábal závratné deväťciferné sumy ako odmeny za svoje víťazstvá. Keď zápasí Conor McGregor, nemôže ísť o malé peniaze, súboje mu vynášajú stovky miliónov dolárov.  Vďaka výnimočnej možnosti filmárov nazrieť do súkromia Conora McGregora, dokument prináša doteraz nepublikované zábery nielen zo zákulisia profesionálneho MMA športu, ale zachytáva aj najvýbušnejšie chvíle prelomových zápasov tejto výnimočnej športovej hviezdy. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (50)

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Pro skalní fanoušky Conora je to samozřejmě povinnost. Ovšem v rámci dokumentů se jedná o průměr, protože jde z velké části o sestřih zápasů a tiskovek. Nejzajímavější je fakt, že někoho napadlo natáčet McGregora ještě v době, kdy byl na úřadu práce a nikdo ho neznal. Sice nepatřím mezi jeho obdivovatele, ale jedno mu upřít nelze. MMA komunita mu bude navždy vděčná za pozornost, kterou přitáhl a také za peníze, které si díky němu mohou jeho nástupci vydělat. ()

Mngwa 

všetky recenzie používateľa

Osobně nechápu, co někteří lidé na tom otravném, uřvaném a nesportovním irském skřetovi vidí. Nedejbože, že by to snad měl být něčí vzor. Ale na dokument jsem byla zvědavá, protože se o MMA zajímám. Jenže tento "dokument" je spíše neuspořádaná a chaotická směs záznamů z různých časových období. Nic, co by chytlo i někoho jiného než McGregorovy skalní fandy. ()

Reklama

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

V zásade musím povedať, že MMA je mi osobne relatívne ukradnuté, ale za ľudí, čo to žerú už úplne chápem prečo majú tohto fella na samotnom olympe. V niečom mi to pripomenulo Muhammada Ali. Áno, poprehrával ku koncu, čo sa dalo, ale kultom osobnosti to bol práve on, kto bežnú verejnosť dotiahol k záujmu v Box. Doba sa mení, Conor spustil éru tzv. thrashtalku, čo celý ten šport vlastne vytiahol na svetlo sveta. Ale inak je to sympaťák ako svet. A keď som si pozrel teraz zo záznamu jeho posledný dlhoočakávaný zápas, čo skončil po pár minútach a on prišiel za dezorientovaným súperom, niečo mu tam šepkal a dal mu pusu na čelo kým šiel sláviť. Kult znásobený. ()

0verseer 

všetky recenzie používateľa

Love him or hate him, McGregor dokázal zmeniť UFC a vďaka svojim schopnostiam a charizme posunúť tento krvavý šport na väčšie výslnie. Dokument však pôsobí pomerne neucelene. Jeho začiatky ma ako fanúšika UFC, ktorý už má nejaký ten zápas napozeraný, zaujímali najviac, no dokument sa im venuje len veľmi povrchne. Prakticky hneď skáče do obdobia pred titulovým zápasom proti Aldovi, z ktorého sa neskôr stal súboj s Chad Mendesom. Oceňujem početné zábery zo zákulisia a tréningu. Prekvapujúco tvorca opomína jednu z najvýraznejších charakteristík Conora, ktorou je masívny predzápasový trash talk. Aldovi sa týmto spôsobom dokázal dostať do hlavy a je sklamaním, že sa Fitzgerald mnohým štipľavým Conorovým výrokom vyhýbal. Prekvapením je tiež expresne zbúchané zdokumentovanie vyvrcholenia kariéry, teda zisk druhého majstrovského titulu v ľahkej váhe, ktorému bolo venované len veľmi strohé pripomenutie... ()

bobstock 

všetky recenzie používateľa

Komu jinému by mohl pomoct Universal Pictures udělat profesionální dokument o svém předrahém já nežli McGregorovi, který toho do třicítky stihnul opravdu dost od obyčejných smrtelníků. A to je taky ten paradox, Conor není nesmrtelnej on jen uvěřil v sebe sama. Nechtěl zkejsnout opravováním hajzlíků a vejkendovými kašemi v místním irském pajzlu. Pokud se rozhodnete a tvrdě si za tím jdete, můžete být čímkoliv. Jako fanda UFC ho člověk může nenávidět, obdivovat, milovat, takhle rychle se zapsat na main card celé slavné organizace bojových umění není jen o leštěným pozlátku v TV, je to i o obrovské dřině a odhodlání žít svůj sen....´´víte jak vím, že to dělám dobře, chodí s váma zmrd, co vám drží deštník´´ :) 85% ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (5)

  • Nate Diaz porazil Connora McGregora po tom, čo prijal zápas len 13 dní pred fightom. McGregor mal zápasiť o titul ľahkej váhy s Rafaelom dos Anjosom, ktorí si pri tréningu zlomil nohu.Tím Íra vyzval zápasníkov rôznych váhových kategórií, vrátane Josého Alda, ktorí ponuku o odvetu odmietli s tým, že nemajú dostatok času na prípravu. (Polcas)
  • Zápas Diaz vs. McGregor 2 prelomil rekord v počte predaných televíznych prenosov v histórii UFC, v počte 1 650 000 predaných PPV. (Polcas)
  • 12.11.2016 sa Connor McGregor stal šampiónom dvoch váhových kategórií (Featherweight, Lightweight) a 26.11.2016 bol zbavený titulu Featherweight Championship z dôvodu jeho nečinnosti. Veľa ľudí mu vyčíta práve to, že sa do obhajoby titulu neženie. (Polcas)

Reklama

Reklama