Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magického kameňa japonských samurajov sa zmocnil magnát, ktorý chce s jeho pomocou ovládnuť celý svet. Aby dosiahol svoj cieľ, vyvolá prírodnú katastrofu v oblastiach najväčších a najhustejšie osídlených miest v Kalifornii. Skupina elitných agentov FBI musí urobiť všetko pre to, aby zastavila koniec sveta. (TV JOJ)

Recenzie (15)

majec4 odpad!

všetky recenzie používateľa

Asi prvy krat co som si dal na podobny film pripomienku. V uputavke to vyzeralo celkom schopne. Rychlo som vsak pochopil ze tento film nebude v danom zanry nic prevratne. Hlavny agent bol ako neinteligentny deges. Akoby nevnimal co sa kolo neho deje. Obcas tam boli strasne zle sceny, bez kusku zdraveho rozumu. Efekty boli tiez slabsie. Rodinna zapletka bola strasne silena. V tomto filme nebolo vlastne nic preco by sa oplatilo dat aspon jednu hviezdu. ()

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Sesma je brutálny stratég. Chcel vypovedať o všetkom a preto čo najrýchlejšie napchal do filmu od šogúnov, čarodejníc, roninov, FBI, skazu z hora a pipku so selfie, či Ukrajinskú modelku. Sesma do zariadil tak, že z neba šľahajúce lasere, plamene či čo, nebudú schopné vytvoriť devastačné ničenie ale ničenie na ploche 1mx1m, pričom mu uniknete aj obyčajným Chevroletom. FBI sú páni. Kvitujem, že chodia do kostola a čerpajú toľko potrebných síl, ale čo z toho, keď sa počas prestrelky dajú dokopy, keď majú plno rečí, žiaden plán, sú amatérsky a hlavný má 2, áno DVA, pištole. Nástroj skazy na čele s primitívnym zloduchom, ktorého by sa nebáli počernejší obyvatelia niektorých častí Slovenska, je nástrojom deštrukcie divákovej mysle, ktorý pri pozeraní nemôže pri klinickom obraze svojho zdravia rozumieť čo sa tam deje. (videné 23.01.2020, Dajto archív) ()

Reklama

Tryskomyš 

všetky recenzie používateľa

Opravdu super film. Takříkajíc o ničem. Seděla jsem u tohoto filmu, pravda, zároveň jsem sice při tom dělala ještě něco jiného. Avšak nezjistila jsem vůbec o čem tento film je. Tak je asi o ničem. ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama