Reklama

Reklama

Spider-Man: Paralelné svety

  • Česko Spider-Man: Paralelní světy (viac)
Trailer 2

Nosiť modro-červenú masku nikdy nebolo nebezpečnejšie! Po tom, čo tínedžera Milesa Moralesa pohryzne rádioaktívny pavúk, musí sa naučiť, ako sa stať Spider-Manom. Pomôže mu v tom Peter Parker a ďalší pavúčí hrdinovia, ktorých diabolský Kingpin preniesol z iných dimenzií. Podarí sa im Kingpina zastaviť skôr, než Brooklyn zhltne čierna diera? (Itafilm)

(viac)

Videá (8)

Trailer 2

Recenzie (793)

dO_od 

všetky recenzie používateľa

// Film, který Petera Parkera převrací naruby, a rovnou do toho ještě servíruje Milese Moralese, jehož proměna v hrdinu je stejně tak efektivní a převratná, jako je dojemná. Slzy, smích, radost, zkrátka jedny z nejhezčích pocitů v kině, jaké jsem kdy zažil. A to se počítá. Spider-Man: Into the Spider-Verse - 100 % ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Černošská emancipace nezná hranic. Kdo by to byl býval řekl, že si černoušci vypláčou i svého spider-mana. Na rozdíl od debilního Black Panthera to ovšem tentokrát vyšlo. Na poli animáků vysoký nadprůměr. Animák má skvělé tempo, ucházející děj a především spoustu výborně napsaných postav. Dokonce ani humor úplně neschází. Toto tvůrcům vyšlo. Film pro malé i velké, pro chytré i retardované. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $90miliónovTržby USA $190,241,310Tržby Celosvetovo $384,256,930 ▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $38,652,794║ Tržby za predaj DVD v USA $11,184,906║ Konečne na záver roka niečo podarené a nadmieru. Išiel som do kolien! Dokonca to schová s prehľadom aj tohto ročné (2018) komiksovky. Ale poďme pekne poporiadku: Veru keď som videl pôvodne ukážku, tak som doslova mávol rokou, pomyslel čo im šibe??!!! zase ďalší Spider-man, to už sa nedá a ešte v takej ošuntelej grafike, ani náhodou som nemal v pláne to vidieť, očakávania pre mňa žiadne. Lenže prišlo nakoniec k veci, ospevujúce kritiky ma nenechali na pochybách, obrátili moju nedôveru na ruby a nakoniec som tomu dal šancu. A teda, tvorcovia mi vytreli zrak a asi väčšine, tých čo obľubujú komiksové filmy, prípadne tohto hrdinu, o ktorom som videl zatiaľ všetky kino filmy práve v prítmí kinosály na striebornom plátne. Takže ak dobre rátam v poradí 7 kino film o tomto hrdinovi je aj najlepší. Využíva naplno potenciál, údernosť. Aj keď mi na začiatok sekajúca grafika - vizuál asi prvých 15minút aj troška vydala ale zvykol som si, po úvode keď sa nám v spleti scénok zhrnie čo bolo, ako hrdina funguje a kto je jeho nástupca, to naberie na razancii a zabáva a udivuje nápaditosťou, či poctami stvoriteľom predlohy až do konca. Kvitujem dobrý nápad s ponúknutou výtvarnou stránkou animáku, rovnako tak zlúčenie komisovej biografie hrdinu v rôznych podobách - dimenziách. Pre mňa úplne jasný adept na Oscara za animovaný film. /videl v kine: 100%/ ()

DJ_bart 

všetky recenzie používateľa

"That person who helps others simply because it should or must be done, and because it is the right thing to do, is indeed without a doubt, a real superhero." _____________ Kdo by to byl řekl, že právě animák se Spideym bude revolučním milníkem animovaného řemesla. Opak se však stal pravdou. Jaktěživ jsem totiž v animovaném filmu neviděl tolik geniálních detailů a umělecké invence – každému jednotlivému rámečku byla věnována náležitá péče [tenhle film je totiž defeinice pořekadla "every frame a painting"], a proto není divu, že mizanscéna má ihned několik animačních vrstev, kde každá z nich má odlišný kreativní význam [kombinace 3D, 2D a stop-motion animace kombinující komiksovou stylizaci], a na první pohled je nedokáže lidské oko ani zaznamenat. Co dodat? Into the Spider-verse je bez debat esence komiksového filmu, převratný mezník animovaného žánru, a celkově instantní fan-service, o kterým se nikomu ani v těch nejdivočejších snech nesnilo – natožpak těm věrným fanouškům, kteří v dětství každou sobotu ráno po teleshoppingu s Horstem Fuchsem sledovali animovaná dobrodružství Pavoučího muže. Zkrátka, jde o dechberoucí audiovizuální zážitek, který nemá sebemenší obdoby či konkurenci. Miles Morales má jedinečný ambice a potenciál na to chopit se pochodně a vést další kinematografickou štafetu vstříc pavučinám budoucnosti. Stan Lee by byl pyšnej. Spider-vepř to zabil. It's just about the leap of faith :))) ()

liskam 

všetky recenzie používateľa

Fascinující jak může zaujmout Animovaný film (tento) a nezaujmout hraný film (Aquaman). Oba vychází ze stejných komixových kořenů. Jeden ale potenciál komixu oslavuje, zdokonaluje a rozšiřuje, zejména svou stylizací nápaditostí a hravostí. Druhý se primárně snaží o Whooou efekt a vše ostatní zanedbává nebo na to prostě kašle. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (47)

  • Stan Lee má ve filmu animované cameo, namluvil prodavače Stana, Miles Morales si u něho koupí kostým a masku Spider-Mana. (Rominator)
  • Animátoři udělali s hlavním hrdinou jednu zásadní věc. Snímkování Miles Moralese se sníží z 24 snímků na „pouhých“ 12 snímků po získání pavoučích schopností. Mělo to reprezentovat to, že Miles neovládá své schopnosti a je tedy horší, než ostatní verze Spider-Mana, které jsou po celou dobu ve 24 snímcích za vteřinu. Změna nastane na konci filmu, kdy se Miles naučí ovládat své schopnosti, stane se tedy plnohodnotným Spider-Manem a vrátí se mu i 24 snímků za vteřinu. (Veskoslav)

Súvisiace novinky

Nicolas Cage potvrzen jako hraný Spider-Man Noir

Nicolas Cage potvrzen jako hraný Spider-Man Noir

14.05.2024

Nicolas Cage brzy obleče černý baloňák a klobouk, už je to snad jisté. V úterý 14. května totiž bylo z příslušných míst oficiálně potvrzeno, že si skutečně má zahrát hranou verzi postavy noirového… (viac)

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (viac)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (viac)

Noirový Spider-Man míří na Amazon

Noirový Spider-Man míří na Amazon

11.02.2023

Zaujala vás výrazná, byť kratičká role Nicolase Cage v animovaném Spider-Man: Paralelní světy coby verze noirového Spider-Mana? Pak pro vás mají Phil Lord a Chris Miller (Jump Street 21, LEGO® příběh… (viac)

Reklama

Reklama