Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetko sa začalo ako skvelá dovolenka s kamarátmi a snúbenicou v brazískom raji. Slniečko, pláž, samba, rumba a rum, šantenie vo vode, dievčatá v bikinách. Práve tu chce Franck požiadať svoju snúbenicu o ruku. Jedného dňa sa partička vydáva na výlet, otec snúbenice (Christina Clavier) im vnúti aj storočnú babičku na elektrickom vozíku... a potom už prebieha horúčkovité pátranie. Z výletu do džungle sa nevrátili, niekoľko dní o nich nikto nevie, v oblasti sú domorodé kmene kanibalov. A potom konečne stopa! Nájde sa kamera na selfie tyči, ktorou si jeden z nich vždy všetko natáčal. A ukáže sa, že to nebol výlet, ale karneval katastrof. Drzú babičku by ešte prežili. Ani dve sexy slečny, ktoré sa k nim pridajú, nie sú to najhoršie. Leňochod je dokonca roztomilý. Talent na vytváranie šialených situácií a problémov premení exotický raj na kôlničku na drevo skôr, než by si povedal Pelé. Tukan by mohol rozprávať! (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (111)

Olík 

všetky recenzie používateľa

Co to bylo? Taková kravina, ale bavil jsem se takřka královsky. Ty vtipy byla prvoplánový, jednoduchý, předvídatelný a dalo by se říct z lacinějšího kraje…..ale když vás to zrovna trefí v tom správném rozpoložení. Uvažoval jsem i o čtyřech hvězdách, protože kdo jiný než lenochod by si je zasloužil, každopádně by to asi nebylo úplně fér vůči filmařsky kvalitnějším kouskům. Ovšem musím zopakovat, že když se s touhle all inklusive dovolenou sejdete na stejné vlně, tak není úplně co řešit. ()

Patrik200s 

všetky recenzie používateľa

Nevšedne realizovaná komédia v porovnaní s USA produkciou. Z počiatku trochu trápne sílené, vtipné momenty pripomínajúce plejádu spackaných trapasov francúzskych komédií tipu agentov nula nula. Čakal som aj väčší priestor pre Claviera z čoho som bol trochu prekvapený. Konečný výsledok však bol docela dosť uspokojivý a film sa prelial do veľmi stráviteľnej a príjemnej polohy. Zábavné a vhodné pre širokú cieľovú skupinu tak by som charakterizoval Leto all exclusive. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Osvedčený komediálny ansámbl z francúzskej dielne, ale skvelej zostave nesekundoval scenár. Nebol vždy vtipný a keď čítam, že niekoho chytal rehot, že sa až steny triasli, tak ja som také situácie nenašli, hoci humor tu tak na 60% fungoval. A presne také je aj hodnotenie. V každom prípade pohodovka. ()

NitroXcz 

všetky recenzie používateľa

Francouzské filmy? Ne díky. Není to můj šálek kávy, ale All Exclusive mile překvapilo. Jeden z málo případů, kdy je dvojka lepší než první díl. Je to podobné jako u Němců, taky je nevyhledávám a pak bum. Je tady suprovej fakáč. Parádní letní jízda kde se pokazí vše co nemá. Nepamatuju si žádnou z novějších komedií, u který bych se zasmál víc než jednou. Frantíci to zlomili. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Pokračovania tejto komédie som sa dosť obával, nakoľko som neveril Francúzom, že dokážu udržať laťku kvalitnej jednotky. Ale toto mám pocit bolo dokonca o kapánek lepšie - neskutočné množstvo gagov, bláznivá atmosféra ako vyšitá a zhruba od polky filmu neskutočný nášup. Prvá polka naopak dosť nudná, ale celkový dojem úžasný aj napriek občasným klišé. Táto séria sa mi skutočne vryla pod kožu. 75 % ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (6)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach na pobreží Atlantiku, v brazílskom štáte Bahia a trvalo od 12. januára do 27. februára 2015. (MikaelSVK)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (ČSFD)

Reklama

Reklama