Reklama

Reklama

Epizódy(32)

Obsahy(1)

Významný akcionář finanční firmy je alergický na kontakt s lidmi, ale jeho samotářský život naruší robot – podnikatel v přestrojení. (Netflix)

Recenzie (13)

Hlebka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úprimne povedané, preceňovaná cringe dráma. Myslel som si, že Yoo Seung Ho a Chae Soo Bin boli veľmi dobrí, ale ostatní herci boli menej ako priemer. Mám pocit, že ľudia hlasujú za Chae Soo Bin v tých ružových šatách. Zjavne zameraná na deti/tínedžerov, musel som ju preskočiť, pretože mi to prišlo príliš detinské. Bez urážky. ()

ChArLeNe 

všetky recenzie používateľa

Hlavná myšlienka zaobalená do psychosomatiky. Rovnako ako aj metafory o vzťahoch, láske, dôvere, zrade rozmiestnené v seriály. Emocionálny rollercoaster, najprv smiech, potom prihlúple úsmevy a potom tearjerker. Skutočnosť, že sa so seriálom stotožňujem na viacerých úrovniach mi zabraňuje dať nižšie hodnotenie. Min-Kyu a Ji-A sú spolu neskutočne zlatí. ()

Reklama

skretik 

všetky recenzie používateľa

mily, nevtieravy, inovativny serial z korejskej produkcie... velmi dobre sa na to pozera, ma to napinave chvilky, ma to romanticke chvilky, smutne a vesele... proste taky spravny mix :)... uz mi chyba len posledna epizoda, kedze ta vyjde az zajtra... ale nemyslim si, ze to dokazu spackat... ted dufam :)... vrelo odporucam pozriet ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Bože, už v tom zase lítám. Když koukám, usmívám se jako blázen a hltám to všemi smysly, a když nekoukám, zpívám si soundtrack nebo se z ničeho nic začnu smát nad hláškou, na kterou si zrovna vzpomenu. A že těch hlášek a vtipných situací bylo, a taky těch roztomilých a neskutečně naivních. A vůbec, celý to bylo hrozně milý a Aji 3 je teď můj nejoblíbenější robot, nepočítám-li ty ze Star Wars, samozřejmě. Ani trochu se mi nechce s touhle sympatickou partou loučit. 5* ()

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Skutočne veľmi pekné, sladké, romantické, vtipné aj naivné. Usmievala som sa pri tom celý čas a bolo mi s nimi fajn. Dobrí vyhrali, zlí boli potrestaní, krivdy sa napravili a každý našiel svoju lásku, čo viac môže človek chcieť. Ten jeho priblbučký úsmev mi zostane v hlave dlho a na úplnom konci vyzeral fakt super. ()

Zaujímavosti (1)

  • Být vše tak, jak televizní produkční společnost iMBC (Munhwa Broadcasting Corporation) zamýšlela, objevila by se v hlavních úlohách dvojice mladých jihokorejských herců Minah a Ha Dong. Ani jeden ale nabídku seriálových tvůrců nepřijal, a tak se v hlavních rolích objevila dvojice Seung-ho Yoo coby Min-kyoo Kim a Soo-bin Chae v roli Ji-ah Jo. (Conspi)

Reklama

Reklama