Reklama

Reklama

Nicota

(festivalový názov)
Trailer 2

Obsahy(1)

Počas nočnej zmeny nájde Daniel (Aaron Poole) zraneného chlapa a ihneď sa ho snaží dostať do nemocnice. Tých v okolí nie je mnoho, takže musí využiť tú, ktorá má byť čoskoro uzatvorená. Po príchode na miesto však zisťuje, že pacienti s personálom sa ocitli pod útokom monštier a aj keby chceli uniknúť, čakajú na nich vonku členovia neznámeho kultu s dýkami v rukách. (Marceloo)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (188)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Take nenarocne hororove becko, kde reziser Dzeremy Gylespaj mi nic nehovori, ale dalo sa to - nechutne, ten spital mal hodne do seba, stare opustene spitaly su aj dost hororove - staci spomenut z CZ a SK koncin : stara opustena nemocnica v zapadoceskych Domazlicich - to bol masaker tam ist. Kolkym ludom uz vzali nemocnice nadej na dalsi zivot - napokon su plne odbornikov, ktorych pracu nijak nespochybnujem + napriklad selest stromov na zahrade, ktory prenika dovnutra s hmatatelnou naliehavostou - hm, to tiez neprida na nalade : 67 % ()

korbitch22 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nevěřícně sme se se starou na sebe koukali, kolik % že tu dosahuje tahle vypatlaná sračka. Začátek by ještě ušel a byl bych ochotný možná akceptovat rádoby poctu Barkerovi a filmům jako Phantasm a Hellraiser, ale jakmile se na scéně objeví první příšera šel jsem smíchy do kolen a to nepočítám ty tragický herecký výkony, příšerný efekty a desing monster, nebo provařenou a neskutečně stupidní pointu a místo pocty tu máte ubohou vykrádačku bez špetky osobitosti nebo snad režisérského umu. Neskutečný odpad.0%. ()

Reklama

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

"Mišmaš... až až..." Škoda. Věčná kosmická škoda! Přitom pětihvězdičkový rozjezd a až do 20.minuty jsem se tetelil blahem, napnutej jak kšandy. Pak začali kočička s pejskem vařit hororový, rádoby mysteriózní existenciální dort a já z toho začal rodit ježka proti srsti. Ježčí miminko bylo obrovské, takže mi natrhlo... a když ze mě konečně vylezlo, bylo třikrát větší než já a dost děsivé. Spousty chapadel, na každém bradavici, na ní chlup, na tom chlupu blechu a na ní DDT. Nebo spíš LSD. Z chapadel sice kapal sympatický sliz, ale kapaly z nich i obrovské nesympatické otazníky. Co je co? Kdo je kdo? Kdo z koho vyleze? Kam potom poleze? A hlavně kurvadrát PROČ? Kolem postával dav komparzistů v prostěradlech s trojúhelníkovou dírou (kvalitě scénáře by spíš odpovídal kosočtverec), bylo jich tři prdele a ještě pár k tomu a nedělali nic. Kosmičtí retardi jen tupě stáli na spartakiádních značkách, čímž ukázněně dodržovali dvoumetrové rozestupy, jak fronta nezaměstnaných při pandemii před pracákem. I přes záhadné trojúhelníkové díry bylo vidět, že jen blbě čumí, jako půl prdele z roští a já byl z toho zmatený, jak koronavirus mezi bojovníky ISIS. Škoda ztraceného času při marném čekání, co smysluplného tahle ptákovina nakonec PORODÍ, škoda (poctivé a kvalitní) práce maskérů a hlavně škoda všech těch zbytečně rozstříhaných prostěradel. Uf. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Uprostred nočnej smeny nájde Daniel (Aaron Poole) neďaleko svojho auta zraneného chlapa a ihneď sa ho snaží dostať do nemocnice. Tých v okolí nie je mnoho, takže musí využiť najbližšiu nemocnicu, ktorá má byť čoskoro kompletne uzatvorená. Po príchode na miesto však zisťuje, že všetko nie je úplne v poriadku. Pacienti s personálom sa totiž ocitli pod útokom monštier a aj keby chceli uniknúť, čakajú na nich vonku členovia neznámeho kultu s dýkami v rukách. - Po viac ako dvoch rokoch som sa konečne dočkal a som velmi spokojný. Už od začiatku má The Void mrazivú atmosféru a nebezpečenstvo nečíha len vonku, ale aj vo vnútri. Efekty sú presne tým, čo robí staršie horory tak úžasnými, a aj keď ich nie je vela, väčšinou sú perfektne spracované. Prechádzka peklom bola krásna a masky boli pekne kreatívne. Herci hrajú v rámci rozpočtu slušne, aj keď je často vidieť, že do svojich úloh nedokážu dať kúsok seba. Mohlo by sa zdať, že dejová línia má klasický hororový priebeh, ale keď som si v závere uvedomil, ktoré postavy prežili, rozhodne nejde o tradičné hororové spracovanie. O závere si divák môže myslieť absolútne čokolvek, na čo poukazuje aj názov, ktorý v mojich očiach evokuje to, že si má divák tú prázdnotu vyplniť. Ide o suprovú záležitosť, z ktorej priam srší tá hororová béčkovosť a všetko, čo na hororoch milujem. Ďalšie pokroky režisérov budem pozorne sledovať a určite pôjde o kvalitu, keďže si ich na vyšších miestach všimli a podielajú sa na remaku It. + herec z The Returned a iZombie ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Šílenej horor, kde je ňák všechno. Je trochu škoda, že to vypálí trumfy moc brzo. Začátek je totiž fakt znepokojivej a dost intenzivní a fakt jsem napjatě čekal, co se z toho vyklube. Někdy v prostředku to ale poněkud ztratí dech a jen tam pomalu choděj v chodbách. Mno a konec je už spíš komedie. Když tam transformovanej šílenej doktor konečně zařídí porod dcerušky z jiný dimenze a ona z toho vyleze fakt hyperzmutovaná kreatura, tak jsem fakt vyprskl smíchy. Tvůrčí nadšení bylo vidět, ale prostě to fakt mockrát nedávalo vůbec smysl a prostě tam všech těch hororovejch atributů bylo až moc na to, aby se to dalo brát vážně. Asiatka byla sexy. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. září 2016 na filmovém festivalu Fantastic Fest. (Homerking)
  • Natáčelo se v kanadském městě Sault Ste Marie. (Homerking)

Reklama

Reklama