Reklama

Reklama

Nicota

(festivalový názov)
Trailer 1

Obsahy(1)

Počas nočnej zmeny nájde Daniel (Aaron Poole) zraneného chlapa a ihneď sa ho snaží dostať do nemocnice. Tých v okolí nie je mnoho, takže musí využiť tú, ktorá má byť čoskoro uzatvorená. Po príchode na miesto však zisťuje, že pacienti s personálom sa ocitli pod útokom monštier a aj keby chceli uniknúť, čakajú na nich vonku členovia neznámeho kultu s dýkami v rukách. (Marceloo)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (188)

topi 

všetky recenzie používateľa

Krásná práce maskérů evokuje filmy jako The Thing, Hellraiser a dalších béčkových sci-fi hororů 80. let. Radost sledovat, kór když film jede hned od začátku pekelným tempem a ambientní hudební složku stvořili kapela Lustmord. K dokonalosti chybí jen krůček. Chtělo by to více takových atmosférických lahůdek. ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Sice to v sobě má hodně z jiných hororů (třeba Věc je tu dost jasná...), ale upřímně, Stranger Things je naprostá vykrádačka všeho z osmdesátek a všichni tu z toho slintají blahem, i když není proč, takže tu budu milejší. The Void je jeden z těch hororů, kde nechutnosti právoplatně fungují, jelikož tohle má atmosféru, nenudí to, dokonce i většina postav tu je sympatických, takže je to dobrý. Avšak, i tak tu jsou chyby, většinou to spočívá v nelogičnostech (jako, fakt mi nejde na rozum, proč když už se to všechno začalo dít, tak nevyběhli ven a nezkoušeli ty členy sekty venku vystřílet, oni na to měli zbraně a ti venku jenom dýky, to by šlo) a že by mě to až tak chytlo, se taky říct nedá. I to s tím vesmírem mohli ubrat, včetně té poslední scény. Jinak to je ale docela dobrý. Lepší 3* ()

Reklama

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Naprosté zklamání ve všech ohledech. Postavy a jejich osud mi byl naprosto ukradenej, páč byli nevýrazný, celý film se nehorázně táhnul a to měl jen 90 minut, přišlo mi že to šlo 3 hodiny. Nudná utahaná břečka, kde stříká hodně krve, je nechutná a správně gore ale na druhou stranu je to fakt o ničem. Nakej kukluxklan shit. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Atmosférický, drsný, temný a ku koncu dosť nechutný horor, ale i značne chaotický, asi až príliš vykrádajúci Vec a Hellraiserov (a kadečo inšie) a hlavne obsahujúci strašne otravné, hysterické, neschopné a nesympatické postavy, plno logických hovadín (pozoruhodné je vyvrhnutie mláďaťa, ktoré je o 70% väčšie, ako matka) a blbého strihu, ktorý komplikuje prehľadnosť mnohých scén. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Možno si opäť niekto povie, že k spokojnosti mi veľa netreba, zatiaľ čo ja mám pocit, že niektorí užívatelia sa už "boja" dať 5 hviezd, pretože hororom sa predsa plný počet nedáva, ale ja s tým problém nemám, už len z toho dôvodu, lebo pre mňa je to zatiaľ to najlepšie, čo sa tento rok urodilo, tak načo šetriť. Akcie je dosť, atmosféra áno, masky parádne, gore tiež, mne nič nechýbalo. (Mimochodom, toho "jakožto"... kokota som doteraz ľutoval, nakoľko duševne chorých treba akceptovať, ale už by bolo načase, aby ho niekto zmazal, hororovému žánru na csfd by sa dýchalo omnoho lepšie). ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčelo se v kanadském městě Sault Ste Marie. (Homerking)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. září 2016 na filmovém festivalu Fantastic Fest. (Homerking)

Reklama

Reklama