Reklama

Reklama

Henry Danger

(seriál)
  • Česko Henry Nebezpečný (viac)
Komédia / Sci-Fi / Akčný / Rodinný
USA, (2014–2020), 48 h 46 min (Minutáž: 21–66 min)

Kamera:

Mike Spodnik

Hrajú:

Cooper Barnes, Jace Norman, Riele Downs, Sean Ryan Fox, Ella Anderson, Michael D. Cohen, Jeffrey Nicholas Brown, Kelly Sullivan, Carrie Barrett (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(121)

Obsahy(1)

Trinásťročný tínedžer Henry Hart získa brigádu ako Kid Danger, pomocník superhrdinského bojovníka proti zločinu, Kapitána Mana. (SkyShowtime)

Recenzie (8)

Janega 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál je moja guilty pleasure. A áno som dospelý. Objektívne je to kravina aj na detský seriál, no táto paródia na superhrdinov dokáže aj pobaviť. ()

JackBurda 

všetky recenzie používateľa

A DOST! Už jsem toleroval nick-sitcomy moc dlouho. Už Thundermani jsou ohraný, ale tohle nemá ani slušnej cz dabing. Ok, o dabingu to není, ale řekněme, že seriál je příšerný a dabing mu opravdu z hnoje nepomáhá. Navíc je to narvaný nesympatickýma postavama, trapnejma záporákama, příšernými dialogy, ubohými vtipy a příšernou prací s kamerou. Do pytle, Nickelodeone, vymyslete něco pořádnýho, Rota ušla, Anubisův dům byl dost slušnej, zkuste zas něco takhle dobrodružně/mysteriozního, jinak skončíte v hajzlu a nikdo vás ani zvonem nevytáhne. Ta hvězdička je za akci, která umí bejt opravdu vynikající, ale seriál z kanálu nevytáhne. ()

Majky28 

všetky recenzie používateľa

Po zhliadnutí niekoľkých častí som tomuto seriálu stále nevedela prísť na chuť. Od seriálu z dielne Nickelodeonu som očakávala viac. Kedysi som túto televíznu stanicu dokázala sledovať nonstop, a to najmä kvôli seriálom, ktoré na nej bežali. A je mi ľúto práve všetkých tých super seriálov (aj keď starších), ktoré boli kvôli týmto "novším" seriálom stiahnuté z vysielania Nickelodeonu. Hviezdička je za snahu a za scénky, na ktorých sa dá niekedy aj zasmiať. ()

Galéria (77)

Reklama

Reklama