Reklama

Reklama

Nezvěstná

(seriál)
  • USA Absentia
Trailer 2
Krimi / Dráma / Mysteriózny
USA, (2017–2020), 22 h 31 min (Minutáž: 38–55 min)

Série(3) / Epizódy(30)

Obsahy(1)

Agentka FBI Emily Byrneová (Stana Katic) se beze stopy ztratí během stíhání jednoho z nejznámějších sériových vrahů v Bostonu a je prohlášena za mrtvou. O šest let později je napůl mrtvá nalezena v chatrči kdesi v lesích a pouze s matnými vzpomínkami na zločince, který ji unesl a mučil. Když se Emily snaží rozplést záhadu svého únosu, pokusí se také kontaktovat svoji rodinu, která se během její nepřítomnosti přestěhovala. Její manžel a kolega z FBI Nick nyní zápasí s pocitem viny, kterou si dává za to, že přestal Emily hledat, ale také za to, že k ní znovu začíná něco cítit, přestože se znovu oženil. Ve chvíli, kdy se zdá, že Emily obnoví vztahy s Nickem a svým odcizeným synem Flynnem, stane se hlavní podezřelou z řady šokujících vražd. Nick dostane nepředstavitelný úkol: vzít Emily do vazby. Aby dokázala svoji nevinu, je Emily donucena utéct. Ale čím blíž rozluštění případu se ocitá, tím většímu nebezpečí vystavuje sebe samu i svou rodinu. Dokáže Emily utéct stínům minulosti? Dokáže svoji nevinu dřív, než bude pozdě? Dokáže odhalit pravdu o svém únosu? (AXN)

(viac)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (19)

Série 1 (2017) (S01) 

Kriminalny pribeh skacuci z jedneho "twistu" do druheho, az to jedneho prestane bavit. Detektivna linia je celkom zaujimava a putava. To nespochybnujem. Ani herecky to nie je uplne marne - az na par vyslovenych blaznivin, co by som zhodil na repliky v scenari. Avsak znacna naivita a dost logickych chyb ma tam rusilo. Dat slabe trojhviezdie, to radsej varovnu dvojku. Vyzdvihol by som piatu cast, ktora bola celkom fajn, inak boli epizody v celku predvidatelne so zazitymi liniami v tomto zanri. Obcas to "dychalo" nudou a varenim z vody, ze som si pomohol "forwardom". Inak je pani agentka hotovy nezmar. Zaver uz bol len ucebnicovy a moc ma neprekvapil. Nenarocnejsi divak si vsak urcite moze prist na svoje. V tom pripade moje nizsie hodnotenie ignorujte. Za mna sklamanie a nevyuzity potencial. Mohla to rozhodne byt temna atmosfericka mystery. Druha seria ma viacero "modrych" dielov, co ma popravde moc nelaka, ale mozno tomu dam tiez este sancu. ()

Comeback (2017) (S01E01) 

Celkom navnadilo. Hoci je to scenaristicky uz takmer klasicka "obohrata platna" tohoto "jednoducheho" zanru. To je tak, ked uz mate cosi na pozerane. Uvidim. Dufam, ze to bude cimsi originalne. Zatial priemer. Herecky nic extra. ()

Reset (2017) (S01E02) 

"Snazi" sa to vyvijat nejakym smerom, ale nedeje sa to. Naivita a prvoplanovosti, ci logicke preslapy sa tu vyskytovali, co ma dost vyrusovalo. Je to 2017-tym? ;) Nemyslim, proste v reale by "devenka" okolo seba ani v agenture nerobila taky "bordel". Priemer. Snad sa to podobnych haluzi v dalsich castiach vyvaruje. ()

The Emily Show (2017) (S01E03) 

Zacina mi to pripominat serial "kvalit" CSI: Miami. "Nahodicky" a nahananie "chvosta" ako vysite a divak ako jediny tusi. 45% ()

Me You Him Me (2017) (S01E04) 

Hm nezdielam nazor, ze otravnejsia z oboch "mam" je ta blondava. Jej reakcie mi praveze pridu omnoho uveritelnejsie. Nech strielal v zavere ktokolvek, cely cas by bol pobliz?! Typek sa sprava ako "pussy", ako skor. Zije zrejme v laskyplnom vztahu s inou zenou 6 rokov a vyvadza toto? heh...bachorka. ()

Dig (2017) (S01E05) 

Ok, odhliadnut od toho, ze "teta" prekona svoju fobiu a preplava rieku, preziva v noci v lese a unika policajtom ako John Rambo vo "First blood", jedna sa o celkom napinavu cast s mensimi prehmatmi. Da sa vsak zabavit. 60% Pre mna zatial najlepsia cast. ()

Nobody's Innocent (2017) (S01E06) 

Heh, typek z brokou vas ako podozriveho v pohode zvezie kamionom...ze ake coolove...prezerate si "uvrieskane" videa na plne pecky, aby to zachytila susedka a do pol-minuty privolala policiu s podozrenim na trestny cin? wtf?! This woman i a ghost. Palec hore za presnu analyzu a rozhodne konanie blondavej zienky cislo 1. Zaver fajn. ()

A & B (2017) (S01E07) 

Takmer dokonaly mejkap i po nahanacke postreleni a takmer skonani na cintorine. To je inak nieco, co maju spolocne vsetky bezne filmy. To je vsak nie je podstatne. Hra na macku a mys a uz i zavrhnute linie sa opat vracaju a pretacaju. Obchadzame okolo horucej kase. Boring. ()

Original Sin (2017) (S01E10) 

Samotny zaver uz mi prisiel az prilis vykonstruovany, nemozem si pomoct a obraz z vody....nuz treba vzbudit pochybnosti. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Nestacilo mi poucenie z prvej serie. A kedze som mal uz slusny 'Kalifat' za sebou a nic kvalitne po ruke, siahol som po druhej. Tvorcovia este viac bez vycitiek "lamu cez koleno" niektore linie nelogickymi zvratmi a chovanim postav. Uvodny diel zaujme. Potom sa motame vo vztahovej a rodinnej drame. Potom je tu bondovka a zaverom celkom zaujimavy uponahlany lekarsky thriller. Keby to bolo od zaciatku v medziach toho posledneho, malo by to mozno stavu. Za mna vsak vo vysledku sklamanie a lahostajnost voci pripadnej dalsej serii. Neodporucam. Bieda. ()

Casualties (2019) (S02E01) 

"Otvarak" ukazal byvalu FBI agentku Emily stale bojujucu so svojou minulostou a hladajucu nejakeho posledneho "poznaceneho" prezivsieho zo sirotcinca. Zatial nam v meste "vyvadza" znaly "chemik". Cim to je, ze hlavna postava je vzdy clovek na tak vysokom stupni riadenia, ze ma na poradach takmer vzdy hlavne slovo? ;) Ale sarkazmus bokom. Zrejme sa ani v druhej serii nezbavime naivit a barliciek tak casto pouzivanych v tej prvej. Ze sa daju "blueprinty" poschodi FBI budov zohnat tak jednoducho, by si clovek nemyslel. A som si isty, ze keby sa k nim i dostal, urcite by nemali tak vyplnenu hlavicku. Viem, o com rozpravam, mame tiez urcitu firemnu policy a take veci byvaju skryte za ciselnymi kodmi. Ale ok, pri oddychovke tohoto typu, takmer nepodstatna vec. 60% Moze byt. ()

Madness (2019) (S02E02) 

Do zivota Emily dost necakane vstupuje, zda sa, jej biologicka matka. Do pracovneho procesu sa zapojili i dalsi jej blizky. V hlavnej dejovej linii vsak viac-menej "vata". ()

Guilty (2019) (S02E03) 

Jasne. Roztekanu, traumatizovanu s prepacenim "pipinu" vezmete rovno naspat do FBI a rovno jej date kriminalny pripad bez ziadnej psycho-evaluacie?! Uz dalsia nahodicka, ze z X pripadov, ktore ma cele oddelenie si sama zvoli prave ten "jeden" wtf..Pri tych postupoch, co tam maju by sa nedostala ani do kanclu. Opat ta naivita a skratkovitost, co mi na tomto seriali vadi. Zaver dokazuje, ze redneck a chemik v jednom je opat nejaky typ "genia". Zrejme bude vsetky zlozky v state najeky cas "prehanat". ;) ()

Offenders (2019) (S02E04) 

Tak sa nam tu zrejme zacinaju tvorit vztahy. Emily-n brasko, prelieceny alkoholik a byvaly excelentny chirurg nasiel milu blondavu "butlavu vrbu". Aj agent Durand ma zrejme naklonnost k pani specialistke - profilovacke. ;) Zeby sa historia opakovala? Moja teoria s "chemikom-geniom" sa nastastie nepotvrdila a snad teda tvrocovia v dalsom prekvapia. Navrat Emily ku "coolovemu PD", akoby sa naposledy nebolo nic stalo a nasledny wrestling proste nedavaju logiku. Zacina sa to opat vrsit...ach jo....haluz. 45% ()

Cover (2019) (S02E06) 

Sklzlo to velmi prudko co "CSI Miami bullsthit". Trosku reznute s Mission Impossible. Bachorka ()

Boom (2019) (S02E07) 

Stara moldavska sniperka, Oksana, bol zaujimavy charakter. Pekny zensky chor v zavere a i huste posledne minuty. Celkom silny koniec, co je u tohto gulasiku celkom vzacne. 60% ()

Aggression (2019) (S02E08) 

Keby sa tejto "zdravotnickej" linii venovali intenzivnejsie myslim, ze by to divacke publikum oslovilo viac.Viac ako ta vata, ci nejaka uletena bondovska misia. ()

Committed (2019) (S02E09) 

Tak urcite.... sfleku by ste prezradili cerstve veci z vysetrovania osobe vo svojom blizkom okoli a porusili prisne zamestnanecke zmluvy, ktorych porusenia mavaju trestno-pravne dohry. Tak priehladne a prvoplanove. Napatie a odhalenie k zaveru fajn. Ale ked to vystavali cele na tak na vratkych nohach.... ()

Accomplice (2019) (S02E10) 

Heh, prevzatie moci od dovtedajsej "profilovacky" bolo ako past na oko. Proste to nesedelo a to ako sa v zavere sefka objavi na scene, je uplny bullshit. Skoda, ze to skoncilo takymto paskvilom. Zdravotnicka linia usla, avsak ostatne veci proste nedavali mnohokrat logiku. Bieda. ()

Reklama

Reklama