Reklama

Reklama

Ayla

Trailer

Obsahy(1)

Desiatky rokov po sestrinej smrti má Elton (Nicholas Wilder) pocit, že mu je stále nablízku. Tento pocit sa mení na realitu, keď sa jeho sestra záhadným spôsobom vráti do života. Čoskoro ale Elton zistí, že s vecami, ktoré už boli mŕtve, sa nikdy nemal zahrávať. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

ricci.s odpad!

všetky recenzie používateľa

Je mi ľúto, ale ja kvôli klavírnej hudbe body dávať nebudem. Dívať sa na škaredý ksicht toho ústredného hrdinu a nejakú obnaženú pizdu, ktorá tam vkuse zvracia je naozaj hororové. Nič iné s týmto žánrom nesúviselo. Mal som pocit, že sledujem nejaké treťotriedne porno. Samozrejme cenzúrované. Ale veď je logické, že keď sa v nejakom novom horore objaví Bill Oberst Jr., tak to bude sračka. Ešte že sa tam objavil len na chvíľu. Už mi tam chýbal iba Eric Roberts a bolo by dokonané. Škoda že na čsfd si nemôžem vytvoriť aj rebríček neobľúbených hercov, títo dvaja by boli totiž úplne na samom vrchu. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Desiatky rokov po sestrinej smrti má Elton (Nicholas Wilder) pocit, že mu je stále nablízku. Tento pocit sa mení na realitu, keď sa jeho sestra záhadným spôsobom vráti do života. Čoskoro ale Elton zistí, že s vecami, ktoré už boli mŕtve, sa nikdy nemal zahrávať. - Opäť som doplatil na to, že jednoducho nedokážem odignorovať horor, v ktorom sa má objaviť nejaká herečka, ktorá v osemdesiatych rokoch bola hororovou hviezdou. V tomto prípade ma nalákala Dee Wallace, ktorá tu má dokopy asi päť scén a v nich viacmenej nezmyselné dialógy. Inak tu nie je vôbec, ale vôbec nič. Jediné, čo stojí ako tak za pozornosť, je krásna klavírová hudba, ktorá vo mne prebudila túžbu ísť si po dlhých rokoch trochu zahrať. + Dee Wallace + Bill Oberst Jr. + herec z American Mary, The ABCs of Death 2, The Editor a Madre de Dios + herec z We Are Still Here, Kill or Be Killed a Camera Obscura ()

Reklama

Reklama

Reklama