Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejní vyjednavačce Raquel je poprvé ve spojení s Profesorem. Jedno z rukojmích je ale důležitou součástí plánu. (Netflix)

Recenzie (24)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Človek musí mať proti policajnému zákroku a vyjednávaniu výhrady, ak o tom čo to prečítal a videl aj iné filmy, ktoré sa viac približujú realite ale zatiaľ veľmi príjemné prekvapenie, časti v ktorých sa vykresľujú vzťahy medzi postavami sa striedajú veľmi citlivo s akčnými momentmi a tak je to zatiaľ veľmi príjemné prekvapenie. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Na scéne sa objavuje vyjednávačka Ráchel, ktorá je kľúčová pre Profesorov plán. Dostáva sa do popredia aj jedna konkrétna rukojemníčka a síce dcéra Anglického veľvyslanca. Prevedenie: Ráchel je veľmi sympatická žena a jej minulosť ju radí medzi postavy s ktorými musíte jednoducho súcitiť. Profesor sa s ňou postupne dostáva do interakcie a nám zostáva iba hádať, kam to všetko povedie. Pridaná hodnota: Tempo zatiaľ nespomaľuje... 95% ()

Reklama

Sayko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

A je to tady! Dočkali jsme se pořádného konce, při kterém se divákovi otevřou ústa dokořán a chce vidět další díl! Všechno začíná dávat smysl a vznikají nám vazby mezi divákem a postavami, u mě hlavně k profesorovi a Berlínu. Taktéž se nám ukázalo, že nejde jen o kopírování těch amerických kriminálek a thrillerů, které všichni známe a jsou na jedno brdo, ale byla zapojeno i umění, což, jako milovník odchylek, velmi oceňuji a příkláním se k tomu, i když kapku mainstreamovému, uměleckému „drajvu“, který se konečně dostává na povrch a vyzařuje spousty emocí. ()

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nemám rád časti ktoré si držia priemerné tempo a poskočia na 4* až ku koncu, keď príde zásahovka. Takže za mňa celok za 3*. Priority one person? Pekný BS. To by mala ochranku po celý čas... Prejde celý deň, polícia všade, ale médiá nikde. Wtf? To v akej krajine žijú? Všetci sa dozvedu o lúpežnom prepadnutí až s východom slnka. Really? ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po slabuckej prvej casti, konecne zaujimava epizoda. Divaci maju radi, ked zdanlivo nahodne a velke operacie majstrovsky ovlada nejaky "mozog" v pozadi. Atmosfera toho sa podarila velmi pekne navodit. Sice opat par naivnych veci a emocianalnych vybuchov, ktore by vdanej situacii realne nenastali, inak by mohli cele snazenie pochovat....ale privieram oci. Mierny nadpriemer. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama