Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robin Cavendish a jeho manželka Diana sú okúzľujúci mladý pár. Obaja milujú cestovanie a dobrodružstvá. Počas pobytu v Keni mladý Robin ochrnie a prognózy lekárov nie sú príliš optimistické. Robin sa nevie zmieriť s myšlienkou celoživotného pripútania na lôžko. Diana sa stotožní s jeho prianím a napriek  zásadnému nesúhlasu doktorov odvezie Robina z nemocnice domov. Láska mladých manželov je oveľa silnejšia než nepriazeň osudu. Rozhodnú sa neprežívať – ale žiť naplno s každým nádychom. Začnú cestovať po svete a ich odvaha, humor a vášeň menia životy ďalším ľudom. (Magic Box)

(viac)

Diskusia

Badmaniak

Badmaniak (hodnotenie, recenzie)

Číst některý ty komenty vážně stojí za to. Zatímco tu drtivá většina žere romantickou slaďárnu "Než jsem tě poznala", tak film o skutečném člověku, skutečných problémech a skutečném vývoji v medicíně a hlavně ETICE před ani ne 40ti lety, to nikoho nezajímá. A to je smutné. :(

Mě až mrazilo vidět ty lidi v těch kotcích. Takovej Matrix, ale v reálu.

Co oceňuji na filmu a obzvláště producentovi filmu (syn hlavního hrdiny Jonatahan Cavendish) je, že konec pojali z etického pohledu a nastolili i otázku eutanazie (přestože to v reálu skončilo jinak).

Reklama

Reklama