Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robin Cavendish a jeho manželka Diana sú okúzľujúci mladý pár. Obaja milujú cestovanie a dobrodružstvá. Počas pobytu v Keni mladý Robin ochrnie a prognózy lekárov nie sú príliš optimistické. Robin sa nevie zmieriť s myšlienkou celoživotného pripútania na lôžko. Diana sa stotožní s jeho prianím a napriek  zásadnému nesúhlasu doktorov odvezie Robina z nemocnice domov. Láska mladých manželov je oveľa silnejšia než nepriazeň osudu. Rozhodnú sa neprežívať – ale žiť naplno s každým nádychom. Začnú cestovať po svete a ich odvaha, humor a vášeň menia životy ďalším ľudom. (Magic Box)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (100)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

No neviem, ci by som to pozerala, keby som len bola vedela, ze ma zaver filmu uplne sklame. Chcela som to vidiet hlavne kvoli Garfieldovi, patri medzi mojich oblubenych hercov, ale tiez mam velmi rada zivotopisne filmy. No musim povedat, ze som od filmu cakala viac. Pripadal mi miestami dost nudny. Herecke vykony fajn, kamera zaujimava. Na love story priemerne, akosi to nemalo smrnc. A zaver, len som dufala, ze sa to neskonci takto...Na jedno pozretie OK. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Ako vidno, niekedy aj reálny život môže vypadať ako z červenej knižnice. Jedno je isté, ten Robin mal obrovské šťastie vo svojom nešťastí. A tým bola jeho žena, ktorá ho musela milovať až za hrob, keď to všetko tak oddane vydržala. A celkom v pohode, hoci tragédia to bola veľká. Ako celok ma to však príliš nezaujalo, čo má na svedomí hlavne réžia. No aspoň nenudilo. Priemer. 60/100 ()

Reklama

Disk 

všetky recenzie používateľa

Hodně silná věc, Andrew Garfield v hlavní roli je skvělý stejně jako Claire Foy. Téma filmu je samozřejmě výborné - i handicapovaní jsou součástí společnosti a nezaslouží si zůstat za zdmi ústavů a nemocnic. Dnes názor celkem běžný (i u nás se s tím většinová veřejnost musela vyrovnat), ale v minulosti s tím někdo musel přijít. Andy Serkis jako debutující režisér určitě nezklamal. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Chvíli jsem si říkal, jestli to přece jen nebude trochu prvoplánové - a ono to nakonec je, protože tak nějak víte, jak to dopadne, i když nemusíte znát příběh muže, o němž film vypráví - ale herecky je to ztvárněno natolik dobře, že vás představitelé přesvědčí o tom, že má smysl na podobný film koukat. Ano, hranice je možné překonávat. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Vše co mám rád u životopisnejch story, který jsou podložený skutečným příběhem tu bylo... Miluju autentický záběry, fotky atd... To tu bylo. Tak co mě tak nějak nevoní? Je to určitě zbytečně táhlá nuda společně s hlavním hrdinou Garfieldem! To je herec neherec, kterej mi fakt nesedí. Jinak jde o klasickej průměr. 50% ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (6)

  • Jonathan Cavendish uvádí v komentáři na DVD, že píseň „True Love“ od High Society, která hraje během scény Robina (Andrew Garfield) a Diany (Claire Foy) u afrického západu slunce, byla oblíbená jeho rodiči i v reálném životě. (vojacekr)
  • Celosvětová premiéra proběhla 11. září 2017 na filmovém festivalu v Torontu v Kanadě. (ČSFD)

Reklama

Reklama