Reklama

Reklama

Všetky prachy sveta

  • Česko Všechny prachy světa (viac)
Trailer 10

Obsahy(1)

V roku 1973, presne v deň svojich 16-tych narodenín, v Ríme zmizol John Paul Getty III., vnuk jedného z najbohatších mužov sveta, ropného magnáta J. Paula Gettyho. O dva dni neskôr jeho matku kontaktovali únoscovia a žiadali výkupné 17 miliónov dolárov. Ona sama toľko peňazí nikdy nemala, preto jej nezostáva nič iné, len poprosiť o pomoc chlapcovho starého otca. Miliardár (Christopher Plummer) je však nemilosrdný a jej žiadosť odmietne. Zúfalá matka (Michelle Williams), sa ho snaží presvedčiť, že ide o život jej syna, ktorému brutálne ubližujú. Getty za ňou pošle svojho zástupcu (Mark Wahlberg), aby chránil jeho záujmy a hlavne majetok v tomto prípade. Čas beží, únoscovia sú netrpezliví a mladému Paulovi nezostáva veľa času. Podarí sa starého otca presvedčiť, že on jediný môže vnuka zachrániť a dokázať, že láska má predsa len väčšiu hodnotu ako peniaze? (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 10

Recenzie (259)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $50miliónovTržby USA $25,113,707 Tržby Celosvetovo $55,624,282▐ Precízny Ridley Scott, ten sa veru nešetrí. Vybral veľmi zaujímavú tému o zbohatlíkovi a v podstate o prístupe k životu. Dá sa povedať príbeh ponúkne také motto - peniaze nad rodinu. Film o človeku, ktorý je zasypaní peniazmi a k rodine sa správa ako k tým najposlednejším, pohŕdavo. Herecky tam všetci dominujú dokonca aj veterán Christopher Plummer z jeho chladným prístupom. /80%/ ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"ASK YOUR FATHER-IN-LAW. HE HAS ALL THE MONEY IN THE WORLD." -------------- Bravúrne zrežírované, fantasticky a zručne natočené. Ridley sa proste nezaprie. Majster remesla s prvotriednym citom pre obrazovú podmanivosť. Opojné, pompézne a hlavne prepracované interiéry nemiznú ani na okamih. Soundtrack poriadne svojský, s dávkou temnoty, ale zároveň aj opulencie. Neznalosť látky viacnásobne prehlbuje konečný zážitok. Na túto tému je tu ešte slušne vyzerajúci seriál Trust, no neviem, ako ho po tomto Plummerovom výkone vôbec spracujem a ocením. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Pravdupovediac, takmer vôbec neviem, ako to mám hodnotiť. Určite to nie je (a nikdy nebude) taká moja srdcovka, ako Dobrý ročník, Marťan alebo Votrelec. Tak ale zas nie je to ani nuda ako Podvodníci a Robin Hood. Po vizuálnej stránke plno krásnych, hustých, opulentných retro záberov. Talianska výprava atraktívna. Herci sa snažia, hlavne takmer deväťdesiatnik (!) Christopher Plummer je parádne drsný makač. Má to plno zaujímavých, viacrozmerných postáv (dobrý únosca) a scén (finálny „narovinu pokec“ Wahlberga s Plummerom). Ale nestrhlo ma to, nedostalo a bavilo len tak na pol plynu. Budem trocha alibista, 60%. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Ridley Scott znova trafil do čierneho. Silná dráma s jednoduchov zápletkou, ale s perfektnými hercami a postavy. Marky Mark a Christopher Plummer perfektne film ťahajú. Nechýba dusná atmosféra, prekvapivé, ale aj silne momenty a celkovo sa jedna o ďalší dobrý film od Sira Ridleyho, ktorý aj pri vyše dvoch hodinách nenudí. 80% - 4* ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Další studie toho, že peníze nekazí charakter, jen jej obnaží.. Wolskiho šedivé vyblinkané filtry vše až urputně stylizují do retra, náhradník Plummer v roli bezcharakterního magnáta s kamenným srdcem nemá moc co hrát, předražený Wahlberg může hrát leda s dětmi mikádo a celý tento příběh o pomíjivé moci peněz a stockholmsko-kalábrijských syndromech působí hrozně bezkrevně. R.Scott si Scarpův scénář vybral kvůli provokativnosti Gettyho příběhu, ale prachsprostá rutina ji rozmělnila v prach. Skoro se chce říct, že největší trik, který kdy ďábel Spacey předvedl, bylo sáhnout na kolínko nezletilého chlapce a pak…ze Všech prachů světa zmizel.. ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (13)

Súvisiace novinky

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

24.11.2021

Filmové servery obletěla čerstvě zpráva, že herci Kevinovi Spaceymu (Americká krása) bylo v loňském roce nezávislým arbitrem přikázáno zaplatit produkční společnosti zodpovědné za tvorbu seriálu Dům… (viac)

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

24.05.2021

Po četných obviněních a kauzách se v Hollywoodu před pár let zavřeli herci Kevinu Spaceymu dveře. A prozatím to nevypadá, že by se mu ještě někdy mohly otevřít. Nyní se ale herci přesto podařilo… (viac)

Zemřel Christopher Plummer

Zemřel Christopher Plummer

05.02.2021

Z Ameriky přichází velmi smutná zpráva. Dnes ráno ve svém domě v Connecticutu zemřel legendární kanadský herec a držitel Zlatého glóbu i Ceny akademie, Christopher Plummer. Populárnímu tvůrci známému… (viac)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (viac)

Reklama

Reklama