Reklama

Reklama

Salvation

(seriál)
  • USA Salvation
Trailer
USA, (2017–2018), 18 h 36 min (Minutáž: 41–44 min)

Hudba:

John Paesano

Hrajú:

Ian Anthony Dale, Charlie Rowe, Santiago Cabrera, Jennifer Finnigan, Jacqueline Byers, Rachel Drance, Shazi Raja, Dennis Boutsikaris, Dean Armstrong (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(26)

Doktorand z massachusettské univerzity a průmyslník-miliardář spojí síly, aby zabránili srážce asteroidu se Zemí. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (35)

blazma 

všetky recenzie používateľa

Musím říct že toto bylo velmi příjemné překvapení. Spousta scifi seriálů v poslední době nemají pro mě tu jiskru, tu výjimečnost a následně přijde toto. Poměrně hodně zajímavý seriál, který dokázal nabídnout spoustu věcí, zajímavé charaktery, příběh, zápletky. Fakt se mi na to dobře koukalo a když na to tak myslím, je na čase se podívat znovu. Doporučuji pro milovníky scifi zábavy. ()

BlackHood 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Boží seriál. Baví a vůbec nenudí, jen pilot mi přišel slabší. Druhá série je opět skvělá, i když ji je vyčítáno, že se dostatečně nevěnuje asteroidu, ale pozornost upírá ReSyStu a vládnímu převratu, tak já to nevidím jako problém a ti, kdo ano, vidí problém v realitě - myslím si, že kdyby se blížil na Zemi asteroid, tak politika bude hrát velkou roli a může dokonce omezit nebo zarazit řešení, jak asteroid zastavit. ()

Reklama

KevSpa 

všetky recenzie používateľa

Myslela jsem, že to bude jen zábavné letní guilty pleasure, ale nakonec si mě seriál získal víc, než jsem čekala. Tvůrci se cíleně drží nejrůznějších žánrových klišé, ale dokážou je zapracovat natolik poutavě, že jim to sežerete i s navijákem a po pár rozjezdových dílech je zaděláno na pořádnou závislost. Jedinou vadou na kráse je neuzavřený příběh. Naštěstí se nakonec dočkáme druhé série. 1. série - 90% ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Silné tri hviezdy. Dal by som aj štyri, ale už ma tie ukončenia seriálov otvoreným koncom fakt serú. Ian Anthony Dale je smoliar, už mu jeden, pre mňa fakt dobrý seroš - The Event, ukončili fakt v tom najlepšom a teraz znovu po pár rokoch. Nech už skapú všetci, čo stoja za takýmito seriálmi, že si to nevedia ustrážiť a seriózne ukončiť. Každý z nich musí vedieť, keď je v prúsere, takže každý by sa mal na to pripraviť a myslieť aj na divákov a nielen na seba. Viem, že stavanie na jednu kartu, že koniec sponzorov presvedčí, je fajn, ale tieto rozhodnutia až na pár výnimiek sú známe dávno predtým, ako vôbec niekto má možnosť poslednú časť zhliadnuť, takže preto ma to nesmierne nasiera. K seriálu môžem povedať, že to boli fakt silné tri hviezdy, lebo sme dostali v malom balení fakt veľa - politické hry a intrigy, mocenské a miliardárske hry a intrigy, vedecké hry a intrigy, objavy, vzostupy, pády, atentáty, prevraty, hackeri, lovestory atď. atď. Škoda konca, pretože ten bol v tom správnom zmysle slova doslova WTF, že by človek veľmi chcel vedieť, ako to pokračovalo ďalej, aspoň si to prečítať, keď už nič iné. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Zmiešané pocity. Začalo to výborne, dejová linka ma dokázala veľmi rýchlo pohltiť, no postupom času sa mi prestalo páčiť ako sa príbeh vyvíjal. Pokiaľ sa tu riešil hlavne asteroid tak fajn - zaujímavé, no potom sa tu primiešalo veľa politiky, prevrat, občianska vojna, špionáž - no a to sú veci, ktoré nie sú práve mojou šálkou kávy. Narozdiel od väčšiny sa mi preto páčila hlavne prvá séria, tá druhá už výrazne menej. Navyše z konca som ostal rozčarovaný - rozuzlenie také o ničom a dosť zvláštne. Tvorcovia si asi ponechali otvorené vrátka, ale dosť pochybujem, že sa natočí aj tretia séria, či? Priemer. 60/100 ()

Galéria (139)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama