Reklama

Reklama

Skôr než zomrieme - Série 1

(séria)
Švédsko / Nemecko / Nórsko, 2017, 9 h 40 min (Minutáž: 58 min)

Hudba:

Niclas Frisk

Hrajú:

Marie Richardson, Adam Pålsson, Magnus Krepper, Alexej Manvelov, Sofia Ledarp, Sara Jangfeldt, Cedomir Djordjevic, Richard Forsgren, Sofia Rönnegård (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(10)

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kriminálne prostredie okolo drog, policajné vyšetrovanie, krysa medzi mafiánmi a krysa aj na polícii (čo môže silne pripomínať The Departed) a nedoriešený vzťah matky policajtky a syna policajta v utajení, v utajení najmä pred ňou. To všetko v chladivej severskej atmosfére s balkánskym topingom. Poriadne sa to začína rozbiehať až od tretej časti, čiže v tomto smere treba byť trochu trpezlivejší. Seriál je mimoriadne gradujúci a posledné časti prichádzajú aj s prekvapeniami, predposledná časť prvej série až s šokujúcim. Prvá séria ale nevyrieši všetko. Je treba pozerať ďalej. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Herecky a atmosferou velmi slusna severska zalezitost. Tentokrat z oblasti prenikania silnejsej balkanskej rodiny do nekaleho "podnikania". Kriminalna linia a dianie v policii je opat velmi slusne hoci obcas trochu naivne, ci od tvrocov rovno namixovane. Rozhodne vsak nadpriemer, ktory zabavi. Odporucam. 80% ()

Reklama

Galéria (41)

Reklama

Reklama