Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po návrate z vojnovej oblasti sa fotograf Jack (Christopher Denham) snaží vyrovnať s posttraumatickou stresovou poruchou. Claire (Nadja Bobyleva) sa ho snaží podporovať, k výročiu mu kúpi starý fotoaparát a dúfa, že v ňom prebudí pomaly zabudnutú vášeň. Jack je nadšený, ale keď zistí, že na fotkách, ktoré odfotí, sú zobrazené úmrtia osôb z jeho okolia, musí bojovať s časom, aby mohol zachrániť svojich najbližších. (Marceloo)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (4)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Nájsť v takto spracovanom snímku pozitíva čo i len na priemernej úrovni, to chce buď nízke nároky, alebo vrodenú skromnosť. Nedisponujem ani jedným, ani druhým, takže Ja osobne nadšenie rozhodne nezdieľam. Pokiaľ sa aj objavilo niečo, čo relatívne stálo za pozornosť, zabili to nudné dialógy či hluché pasáže bez zmyslu, ktoré všetko pozitívne dokonale pochovali. Záverečná polhodinka rapídne živšia, ktorá konečne prebrala zo spánku, no skutočne ťažko sa hľadá ihla v kope sena, keď skrátka žiadna nie je. Na horor málo. Až na pár šermovačiek s nožom ponúkol tento počin žalostne málo. A to sa o forme spracovania na úrovni TV počinu, radšej nebudem ani rozpisovať. Myslím, že som odradil viac než dosť (nie že by to bolo mojim úmyslom!). ()

Shanen29 

všetky recenzie používateľa

Tento zvláštní motiv hororu ještě nemám nastudovaný a je pro mě nový.Vyřešit si traumatické stavy je vždy velký problém.Toto zpracování přenesené do hororového příběhu si myslím nedávalo ten zprávný náboj,ikdyž nějaké ty chvilky stály za pozornost,ale celý ten film mě opravdu nenadchl. ()

Reklama

metal.storm 

všetky recenzie používateľa

Po celom dni si chcem odpočinúť a tak zahrabem trošku hlbšie a vylovím Camera Obscura. A na ten veľmi pohodový večer, kedy už človek ako ja vypína a nechce sa starať o nejaké zložité zápletky či príliš dramatický dej, je celkom výhoda vyloviť film ako tento, Pozerám sa na ničím až tak nefascinujúci, a vcelku hlúpo natočený príbeh muža, ktorý je niečím výnimočný, možno len pre mňa, ale pre mňa nový a neotrepaný (tým myslím celú tú hlúposť okolo fotografií). Občas zbystrím pozornosť pri scéne, ktorá má niečo, o čom by som mohla sama so sebou, vo svojej hlave diskutovať (a teda že tých scén bolo minimum), a ako to začalo tak to aj končí. Prikláňam sa v k vrodenej skromnosti a tomu, že nikdy od podobných filmov nič neočakávam. 'Whatever I did I did it for Us' :D ten soplík bol úžasná časť tvojho výkonu, chlapče ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Po návrate z vojnovej oblasti sa fotograf Jack (Christopher Denham) snaží vyrovnať s PTSD - post traumatickou stresovou poruchou. Claire (Nadja Bobyleva) sa ho snaží rozveseliť a podporovať ho, takže mu k výročiu kúpi starý fotoaparát a dúfa, že v ňom prebudí jeho starú vášeň. Jack je nadšený, ale keď zistí, že na fotkách, ktoré odfotí, sú zobrazené úmrtia osôb z jeho okolia, musí bojovať s časom aby mohol zachrániť svojich najbližších. - Zo začiatku to vyzeralo katastrofálne. Nemal som dobrý pocit z technického spracovania a postavy boli absolútne nesympatické. Potom to však konečne začalo mať riadny hororový nádych a už sa to len zlepšovalo. Vrážd je mnoho, sú kreatívne, krvi je dosť a to smerovanie k záveru bolo čoraz intenzívnejšie. Potešila aj dlhá bojová scéna a mnoho známych tvárí z hororov. Plusom je aj určitá neopozeranosť a opatrná práca s tématikou PTSD, ktorá bola v kombinácii s fotografiami zaujímavo prevedená. Chiller Films štúdio sa posúva stále ďalej a ich horory majú zvláštny rukopis, ktorý sa mi páči. Tento horor je jednou z najlepších vecí, ktoré zatial priniesli, a som zvedavý, s čím prídu ďalej. + Noah Segan + Lance E. Nichols + herec z Enter Nowhere a The Bay + herec z SiREN, Don't Do It! a Beyond the Gates + herec z We Are Still Here a Kill or Be Killed + herec z Final Destination 4, No One Lives, Kristy a Smothered + herec z Kristy a Smothered + herec z Navy Seals vs. Zombies + herečka z Scream Queens, Scream a Abattoir + herec z Scream Queens ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama