Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slobodomyseľná Julia (Jana Kramer) s ťažkosťami vedie svoju vlastnú dizajnérsku firmu a adoptovala si najrozkošnejšieho psa Kinga. Keď sa ukáže, že King poslúcha všetkých okrem Julie, príťažlivý a obetavý tréner psov Owen (Kevin McGarry) je viac ako ochotný pomôcť. Keď sa situácia s Kingom aj s jej podnikaním začnú zlepšovať, Julia zahorí k Owenovi láskou. Keď však hrozí, že ich vzťah bude narušený nedorozumením, Julia musí nazrieť hlboko do svojho vnútra a nájsť riešenie, ako vyvážiť novú lásku a prosperujúcu kariéru. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (4)

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Nevýrazně tuctové. Je tu 32letý Kanaďan Kevin McGarry (psí trenér), holka s podmanivým úsměvem a pěkní pejskové. No jo, ale co to ostatní? .             .                .                                                                                         . ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Úžasný film pre paničky, ktoré milujú psíky, ale uvažujú o tom, že by si ochočili aj dajakého chlapa, lebo so psom nejde všetko robiť. Pokiaľ sú teda sexuálne v norme. K tomu ešte trocha zimy, vianočný punč a máme klasiku pre lacné televízie. ()

Reklama

rublik05 

všetky recenzie používateľa

Typická slaďárna, která nijak nevybočuje ze zajetých a léta prověřených šablon, tentokrát tvůrci vsadily na sympatického pejska, což se ukázalo jako výborný tah, protože jinak by byl film naprosto o ničem. Děj, pokud se zrovna netočí okolo psa, je víceméně o ničem. Jinak nabízí průměrnou podívanou, kdy sledujeme vývoj vztahu mezi psem a majitelem, plus se k tomu nečekaně připlete nová láska. Naprosto tuctová zápletka, ale přesně taková, jakou očekáváme od televizní romantické komedie. Vadily mi hrozně nevýrazní herci, plus nezáživný děj, ale také absence humoru, což je u komedie velká škoda. Ve finále je Láska na první štěknutí asi o trochu lepší než jakýkoliv romantický film podle Rosamunde Pilcher, ale žádný zázrak se také nekoná. 3/10. ()

Galéria (33)

Reklama

Reklama