Reklama

Reklama

VOD (1)

Přírodovědec, který v ponuré aljašské zimě loví vlky, je obviněn z vraždy místního chlapce. Brzy se však dozví mrazivé tajemství. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (231)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Z části arktický noir a zčásti umělecký horor. Statečná cesta do země stínů a záhad, která zanechá nervní dojem. Saulnier vypráví pomalu a nevzrušivě, motivaci činů svých postav nevysvětluje a nekomentuje. Je na divácích, jak si to vyloží. Vidíme několik brutálních zabití a jednu dlouhou přestřelku v závěru. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Atmosférou sa to snaží snáď pripomínať Game of Thrones? Divoká príroda, hlavní predstavitelia si rozprávajú medzi sebou šeptom, ako by hovorili o niečom dôležitom, o niečom čo sa blíži. Ale v Hrách o tróny sa blížila zima a ona nakoniec aj prišla. Tu sa neviem čo blížilo ale neprišlo nič. Okrem občasnej streľby jak pri Stalingrade. ()

Reklama

UhLee 

všetky recenzie používateľa

(5/10). Tento film dokážu srovnat s o parník lepším Wind River jenom v jednom.. Ta neskutečná mrazivá krajina, která je tady zachycena opravdu ukázkově.. Pomalé záběry na bizony, nebo zubry..? To můžu sledovat celý den.. Ostatní náplň filmu mě vůbec nechytla a vyvrcholení mi přišlo dost ubohé a odfláklé. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

...Zákon přírod neopravňuje k odplatě... Jó to byly ještě časy kdy Netflix neprodukoval sračky(až na výjimky) jako dnes. Hold the Dark(je za mě) hodně zajímavým filmovým počinem. Skvěle zahráno. Perfektně natočeno. Kameraman věděl co dělá. Nádherné záběry zasněžené krajiny a vlků. O napětí a atmosféru není nouze za což může nepředvídatelný děj. Tímhle u mě Jeremy Saulnier zabodoval a film Hold the Dark si u mě vysloužil silný 4hvězdy. ()

Triple H 

všetky recenzie používateľa

Sľubný začiatok, dobrá "windriverovska" atmosféra, správne strhany Wright, ale potom sa to celé začne sypať, dáva to stále menej zmysel, motivácie postáv sú stále hmlistejsie a koniec tomu veľmi nepomôže. Je jasné čo to asi chcelo byť, ale nejako to do seba nezapadne a napríklad 10 minútová scéna Indián + guľomet vs policajný zbor je z úplne iného sveta. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčanie filmu trvalo 61 dní a natáčalo sa v Kanade v meste Calgary a Lethbridge, taktiež v štúdiu JR Studio v Calgary, ale aj v Maroku. (Astonko)

Súvisiace novinky

Netflix mění filmovou strategii

Netflix mění filmovou strategii

26.08.2018

Jestli Netflixu něco nelze upřít, je to způsob, jakým ovlivnil televizní výrobu na roky dopředu. Co se týče filmového formátu, tam to ovšem streamovacímu gigantovi poměrně drhne. Jediný opravdový… (viac)

Reklama

Reklama