Reklama

Reklama

Detektívi od Najsvätejšej Trojice: Modré tiene

(seriál)
  • Česko Modré stíny (viac)
Trailer

Epizódy(4)

Obsahy(1)

Nové štyri epizódy ďalšej minisérie Modré tiene nadväzujú na trilógiu Prípad pre exorcistu. Vyšetrovatelia sa tentokrát dostanú k prípadu zastreleného docenta, ktorého ráno nájde upratovačka mŕtveho priamo v jeho pracovni. Kriminalisti budú preverovať, či vražda nesúvisí s dlhodobou snahou obete o odvolanie univerzitného kvestora kvôli podozrivým machináciám pri rekonštrukcii historickej univerzitnej budovy. Tiež budú preverovať, čo dohnalo vraha, aby svoju obeť zneškodnil priamo na pôde univerzity. Pátranie po tom, kto všetko mal dôvod priať si smrť svojrázneho, ale čestného docenta, zavedie hrdinov oveľa ďalej, než by čakali. (RTVS)

(viac)

Recenzie používateľa Sa.sa k tomuto seriálu (4)

Episode 1 (2016) (E01) 

Úvodní díl seriálu na seznámení a rozkoukaní... Tak zatím to jde a má to spád i smysl... No uvidím co dál... ()

Episode 2 (2016) (E02) 

Pan Lábus to zahrál fajn, ale už mě to hnidopištví leze na nervy... S StB se mělo skončit v čas, teď už je pozdě a jenom se člověk nasere.. Prostě taková byla doba... ()

Episode 3 (2016) (E03) 

Hodně divný díl plný zvratů a překvapení... Jinak ten konec byl fakt super... Holt byla krásná ukázka jak se to nemá dělat... ()

Episode 4 (2016) (E04) 

Tak je konec, řekl bych, že hurá, ale nakonec to bylo fajn... Toho kameramana bych nakopal do prdele či spíše do koulí... Nechápu co dělal... Rozuzlení fajne a tak nějak spravedlnost vyhrála, i když tak nějak podle reality a ne tak jak nám to chtějí nalhávat... ()

Reklama

Reklama