Reklama

Reklama

Crabs!

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Malé americké mestečko sa chystá na ples. Z oceánu sa ale znenazdajky vyplaví horda krvilačných krabov, ktorí ničia všetko, čo im stojí v ceste. Nájde sa len zopár odvážlivcov, ktorí sú ochotní sa týmto monštrám postaviť, ale bude to krutý boj. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

borec999 

všetky recenzie používateľa

Crabs boli natočení so zápalom, to naozaj cítiť. Efekty aj keď sú zlé, tak nie sú na daný budget a podmienky vzniku tak zlé, ako by mohli byť. Aj tak je to však málo a sledovať film dosť bolí, hlavne kvôli naozaj veľmi veľmi zlým dialógom a ochotníckym hercom( osobitne tomu pošukovi s neznesiteľným francúzskym akcentom, ktorý dokázal vytočiť aj tak kľudného človeka ako som ja). Na druhej strane masaker mesta krabmi ušiel a tiež aj jeho 2 metrové či viac metrové modifikácie. No a záverečný záber na útok krabov veľkosti Godzilly na nejaké random veľkomesto bol už vyloženou šmakocinou a presne tým, čo hľadám ak si raz za čas zapnem podobnú blbosť. Takže áno tú 1* si Crabs! zaslúžil a ja ju tam bez výčitiek svedomia hodím. PS: škoda že sa k tomu nedostalo Asylum, to by z toho spravilo omnoho väčšiu pecku. 15% ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Film, co začíná sexem na pláži, přece nemůže být špatný, ne? Tedy na úplném začátku je menší katastrofa jaderné elektrárny, která způsobí mutaci ne klasických krabů, jak by se z názvu mohlo zdát, ale ostrorepů. Ale zpátky k sexu. Takže se sem nachomýtne ostrorep, který není neškodný, jak se zdálo. Když se vrhne mladíkovi na obličej, jeho milá neváhá a pokusí se o záchranu. Ptát se, zdali je ok, a pak se omlouvat, bylo zbytečné....V první polovině se dost žvaní a řeší se vztahy. Ale první zlom nastane se školním plesem a útokem na město - šťavnaté, výživné, trikově laciné a neumětelské, a přesto zábavné. Nu a s dalším zlomem přijde to nejlepší. Film se promění v žánr kaiju, kdy proti sobě povstanou dvě monstra. Hned jsem si vzpomněl na film Godzilla vs. Mechagodzilla. Parádní! Jinak odkazy na Gremlins (ostrorepi se baví jak malé děti), Vetřelce (Facehugger), Vládce loutek (ovládání polomrtvých obětí), Hvězdná pěchota (ti přerostlí ostrorepi vypadali spíše jak brouci). A k tomu povětšinu kytarový šlapací rock tak trochu do postpunku. Pro milovníky Tromy, Asylum a dalších podobných společností paráda. Pro toho, kdo chce nejlepší efekty a je rozmazlen dokonalými blockbustery, tenhle film není... ()

Reklama

Pitryx 

všetky recenzie používateľa

Již první tři minuty prozradí, na jaké technické úrovni se budeme pohybovat. Takže, pokud vám nevadí naprosto odfláknuté efekty…  Děj se věnuje více vztahům a tanci. Kolem toho je nejvíce keců a hluchoty. Je to velká škoda, protože film potenciál měl. Kečupem se nešetřilo, masky ušly a krabi byli srandovní. Ale nemohu dát bohužel více jak 40 %. Také proto, že hlavní hrdina mi vůbec nesedl. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Malé americké mestečko sa chystá na ples. Z oceánu sa ale znenazdajky vyplaví horda krvilačných krabov, ktorí ničia všetko, čo im stojí v ceste. Nájde sa len zopár odvážlivcov, ktorí sú ochotní sa týmto monštrám postaviť, ale bude to krutý boj. - Takéto veci sú mojím Guilty Pleasure, takže som spokojný. Pocitovo to bolo podobné ako It Came from the Desert, ktorý sa pokial si dobre pamätám tiež objavil z ničoho nič bez oficiálneho releasu. Na filme je vidieť láska tvorcov k tomuto žánru, pričom poteší hlavne barová scéna, ktorá je ako vystrihnutá z Gremlins. Digitálne triky nie sú v rámci finančných možností úplne hrozné a občas sa objaví aj nejaká slušná gore scéna, takže pre fanúšika podobných záležitostí aj vďaka vynikajúcej stopáži naprosto uspokojivé. Pre ostatných odpad, ktorému netreba venovať pozornosť. ()

Reklama

Reklama