Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeptaný bankový úradník Arvid sa stane hrdinom, keď takmer omylom zneškodní lupiča. Naivný muž, ktorého práve opustila milenka Hanne naletí však podvodníčke Astrid, ktorá sa mu predstaví ako manželka uväzneného zločinca, a chce jej pomôcť. Prehovorí svojho brata Haralda, skúseného kriminálnika, aby mu pri tom pomohol. Spolu s troma Haraldovými podriadenými potom rafinovane prepadnú pancierové auto s peniazmi a neskôr oslobodia lupiča z väzenia. Pôvodný zámer sa však neskúsenému Arvidovi rýchlo vymkne spod kontroly a muž sa ocitne uprostred výbuchov a prestreliek, pri ktorých sú početné obete. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (166)

Wormboy 

všetky recenzie používateľa

Velmi tazke hodnotenie. Ja jednej strane mimoriadna stupidnost,kde nasilie nie je prostriedkom,ci umeleckym vyjadrenim ale cielom a pointov,co je znacne nebezpecne. Na druhej strane skutocny gejzir cierneho humoru v tej najbrutalnejsej podobe. Mam rad filmy ako Braindead,Bad Taste, Evil Dead a spol.,kde je nasilie stvarnene este explicitnejsie,avsak zrucna ruka rezisera ho neglorifikuje,ale je prirodzene vtipne,nehovoriac o azijskych filmoch,kde sa nasilie casto chape ako vyjadrovaci a umelecky prostriedok.Odvahu,napaditost,humor tomuto filmu neupieram,ale myslim,ze iste hranice by mali ostat zachovane.2,5/5 ()

Jizni Tlapa 

všetky recenzie používateľa

Chvílemi normální, chvílemi absurdní vylomenina, zahrávající si s logikou věci. Ústřední parta maniaků do toho šlapala a kůlky do hlav rozdávala jak na běžícím páse. Tempo bylo vyhrocené,ale zároveň místy dosti vlažné. Čínští psi jsou prostě lehce nadprůměrnou bláznivostí s vynikajícím zakončením a dobrou dějovou linkou... snědených 70%! ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Arvidovi sa jedného dňa podarí husársky kúsok. Squošovou raketou prekazí pokus o lúpež v banke kde pracuje. Kúpi kyticu kvetov a uteká domov za svojou priateľkou aby sa pochválil. Tá ho však opustila. Aby toho nebolo málo, navštívi ho žena lúpežníka ktorá mu vynadá, že k lúpeži zabránil slušnému človeku, ktorý chcel peniaze ukradnúť z dôvodu umelého oplodnenia jej samotnej, nakoľko nemohli mať deti. Irvid prepadne ilúzii seba obviňovania zo zničenia života mladého páru, ktorý chcel byť iba šťastný. Vyhľadá teda brata, ktorý má za sebou kriminálnu minulosť a požiada ho o pomoc. Chce vykradnúť pancierové auto slúžiace na prevoz peňazí a tie následne venovať lúpežníkovej manželke. Daná akcia však totálne zmení Arvidov charakter. S milého chlapíka sa po krátkom čase stáva .... To iba mne, napriek niekoľkým vtipným scénam s podtónom čierneho humoru, prišiel tento film tak primitívne idiotský?? ()

noctambule 

všetky recenzie používateľa

Hned od začátku mi bylo jasné, že nebude snadné ne-li nemožné snímek pochopit. Nevěděla jsem, do čeho jdu, naštěstí, protože jinak bych o tento šílený, ale výborný film přišla. Černý humor byl vynikající, k tomu jako bonus poker a vaření. A že hudební kulisu zastanou jen gregoriánské chorály bych opravdu nečekala:D Na mě tam bylo až moc násilí, hlavně velký masakr v závěru, ale ty hlášky všechno vynahrazují. ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Černá komedie o dobrých úmyslech. Jensen se výžívá v absurdních situacích a nečekaných dějových zákrutech. Příběh o dvou braších, co dělají dobré věci, aby pomohli lidem, korunovaný metafyzickou koncovkou, která by dnes protrhla kontroverzní barometr je rozhodně originální. Olsenova naturalistická akce s brutální závěrečnou přestřelkou pak udělá radost každému fandovi žánru. Skvělé hlášky. "...ale ona ti vzala televizi a krást se nemá." ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama