Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý týždeň Max a Annie organizujú zábavný „herný“ večer. Maxov charizmatický brat Brooks však pripraví tentoraz hru, akú ešte nezažili - riešenie záhadnej vraždy, pričom nezabudne ani na falošných gangstrov a federálnych agentov. Takže aj Brooksov únos je súčasťou hry... alebo nie? Keď sa šesť súťažechtivých hráčov rozhodne vyriešiť prípad a vyhrať HRU, postupne zistia, že ani táto „hra“, ani Brooks, nie sú úplne tými, čo si mysleli. Počas jednej chaotickej noci sa priatelia ocitnú až po uši v deji a každé nové zistenie obráti ich situáciu hore nohami. HRA nemá pravidlá, ani body a hráči netušia, kto ju ešte zdieľa s nimi... (Continental film)

(viac)

Videá (8)

Trailer 1

Recenzie (474)

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Jason Bateman se začíná pomalu probojovávat mezi moje nejoblíbenější herce. Ten může hrát snad v čemkoliv a vždycky mě spolehlivě pobaví. Jinak tahle komedie patří k tomu nejvtipnějšímu, co jsem v poslední době viděl. Bavil jsem se od začátku až po netradiční závěrečný titulky. Přemejšlim, jestli je nějakej důvod, proč nedat 5 hvězd. A nic mě nenapadá. ()

mzss1 

všetky recenzie používateľa

(58%) GAME NIGHT není špatný filmový počin. Mělo to ale navíc. Místy mě to docela bavilo a místy jsem se trochu nudil a některé scény mi přišly divné. Po komediální stránce to není zlé, občas jsem se i zasmál. Poslední cca třetina filmu už ale ztratila tempo. Byl to už takový miš maš. Takže celkově rozporuplnost. Námět dobrý, pár vtipných scén, nějaké ty zvraty atd. Víc bych v tom ale nehledal než neškodnou jednohubku na zabití času. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že keď sa niekto odhodlá pojať Rkovú komédiu staromódne ( ale v modernom háve ), väčšinou to dopadne fajn. Príkladov je dosť ( MY SME MILLEROVCI ) a ja som stále len rád za podobné prírastky. Svižná a naozaj vtipná, hláškujúca akčná komédia, ktorá si možno zmýlila tisícročie ( vzhľadom na to, aké trápne žánrové kúsky sa dnes točia ), ale pobaví tých, ktorí na tie tisícročia predchádzajúce nezabudli. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Dobré komédie sú dnes už skutočne vzácnosťou. Myslím si, že každý občas natrafí na komédiu, pri ktorej sa trošku zasmeje a má pár dobrých momentiek, no žeby som sa rehotal počas celej doby a nenašiel by som moment, ktorý by ma otrávil, tak to sa stáva málokedy. A presne takto by som ohodnotil "Game Night". Film, ktorý je skutočne svieži, vtipný, energický, s dobrými postavami a skvelou atmosférou. Osobne to hodnotím zatiaľ ako jeden z najlepších filmov roku 2018 a jedno z najväčších tohtoročných prekvapení. Film som očakával a trailer vyzeral sľubne, ale pri komédiach človek nikdy nevie. A keď ich vidíte veľa slabých, tak nechcete dávať svoje očakávania až moc vysoko. Tento film ale funguje. Má skvelé scénky, na ktoré sa budem môcť pozerať znovu a znovu, má dobré a vtipné postavy, dobrú atmosféru a okrem toho to má aj príbeh, ktorý nie je úplne priehľadný a dočkáme sa aj pár prekvapení. A keď prídu, tak ma to skutočne baví. Možno tam nemuselo byť toľko filmových referencií, no na druhú stranu mám pocit, že aj tie dobre zapasovali a vedeli povedať to, čo chcel film adresovať. A hlavne ako som povedal vyššie, má srdce na správnom mieste a podáva nám príbeh, ktorý je príjemný, svieži a energický. A dá sa na tom náramne pobaviť. Ako celok je to pre mňa jeden z najlepších filmov, ktoré som mal možnosť tento mesiac vidieť a rozhodne film, ktorý by som odporúčal ísť si pozrieť do kina. Salvy smiechu budú zaručené a dobrá atmosféra takisto. Dokonca sa priznám, že pri sledovaní tohto filmu by som mal záujem si urobiť so svojimi priateľmi vlastnú "game night", aby sme sa zabavili, porozprávali a užili si to. Vyzerá to, že človek sa môže skutočne dobre v tomto smere zabaviť a užiť si čas s priateľmi. Takže to zvážim. Hodnotenie: A ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Veľmi príjemne prekvapenie. Už dávno som sa v kine tak často nesmial nahlas. Game Night je po dlhšej dobe výživnou komédiou, ktorá dokáže pobaviť, prekvapiť a s jej hrdinami sa budete cítiť fajn. Sem tam sa samozrejme strieľa slepými nábojmi a niektoré scény zďaleka nevyužívajú naplno svoj potenciál. Väčšinou však dolovanie humoru vychádza veľmi zábavne. Nejde síce o žiadnu žánrovú lahôdku, ale ako svižná jednohubka to chutí prekvapivo dobre.7/10 ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (15)

  • Ve scéně v letadle, než se Annie (Rachel McAdams) dostane do letadla okénkem, tak její manžel Max (Jason Bateman) jí pomáhá slézt dolu. V tento moment jsou vidět v čase 1:25:43 prasklé kalhoty herečky. (mary800)

Súvisiace novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (viac)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (viac)

Reklama

Reklama