Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý týždeň Max a Annie organizujú zábavný „herný“ večer. Maxov charizmatický brat Brooks však pripraví tentoraz hru, akú ešte nezažili - riešenie záhadnej vraždy, pričom nezabudne ani na falošných gangstrov a federálnych agentov. Takže aj Brooksov únos je súčasťou hry... alebo nie? Keď sa šesť súťažechtivých hráčov rozhodne vyriešiť prípad a vyhrať HRU, postupne zistia, že ani táto „hra“, ani Brooks, nie sú úplne tými, čo si mysleli. Počas jednej chaotickej noci sa priatelia ocitnú až po uši v deji a každé nové zistenie obráti ich situáciu hore nohami. HRA nemá pravidlá, ani body a hráči netušia, kto ju ešte zdieľa s nimi... (Continental film)

(viac)

Videá (8)

Trailer 1

Recenzie (474)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Snímka je miestami groteskná, ale zároveň režisér nešiel dostatočne hlboko, aby z témy vyťažil maximum absurdností. Film sa proste podaril. Možno je ale škoda, že si ho Jonathan M. Goldstein a John Francis Daley tiež sami nenapísali. Pretože scenár bol, vedľa extrémne dobrého obsadenia, sexy hudby a zaujímavej réžie to najslabšie. A to napriek tomu, že sa snímka celkovo skutočne podarila. V hlavných úlohách je sympatická dvojica Rachel McAdams a Jason Bateman. Hlavnou hviezdou filmu Nočná hra je ale bezpochyby postava policajta Garyho, Maxovho podivného suseda. Celý ansámbel z Nočnej hry hrá dobre, ale je to práve Gary, ktorý si snímku doslova privlastní. Jeho (hoci malá, ale nesmierne zaujímavá) postava je tak skvele delimitovaná a zahraná, že by si zaslúžila vlastný film. Ale zaujímavé postavy sú aj ostatní účastníci piatkového herného večera. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Celkom zábavná thrillerová komédia, v ktorej sa niekoľko scénok vážne vydarilo. Problém vidím hlavne v hercoch, často mi ich humor prišiel neprirodzený a pomerne silený, čo potom vyznievalo len do trápnosti. Na druhú stranu aspoň sa tu stále niečo dialo a dejová linka ma tak nenechala ani chvíľu vydýchnuť. Jednoduché, trápne, ale aj napriek tomu pomerne funkčné. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

berny2468 

všetky recenzie používateľa

Velmi povedená a velmi nápaditá komedie. To je to co v dnešní době je uz těžké nalézt. Ale tohle to splňuje s přehledem. Bavil jsem se a jak. Spousta originálních vtipů. Příběh je šílený tak akorát. Ač to trochu kopíruje Hru od Finchera, tak přesto jsem se ani chvíli nenudil. Což je taky hlavně zásluha herců, obzvlášť díky McAdamsove. Myslím, ze tímto filmem nic nezkazite. Nic světoborného, ale zajímavé a na zahnání nudy výborné....70%. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Jedna z nejlepších komedií, co jsem za poslední delší dobu viděl. Bohužel těch ambicioznějších už moc není. Ono to po stránce příběhu není žádná sláva, ovšem konstelace sympatických herců v kombinaci se svižnou režií mi dodala kvalitní zábavu, která utekla sakra rychle a nedala důvod k nějaké natahovanosti. Recenze ze zahraničí byly pozitivní, takže jsem se na Game Night docela dost těšil a ještě více mě mrzí, že jsem nakonec v kině nezastihl. PS : Kyle Chandler by měl dostávat více takových rolí. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Koniec je typický flák typu , parta looserov zneškodní crime lorda. Ale mimo konca je to perfektná komédia. Už je to nejaký čas som sa takto schuti zasmial. " Glass tables acting really weird tonight". Jason Bateman rules. Jeho komédie mám rád. Vždy mi prišiel sympatický. McAdams je naspapanie a do toho skvelý Plemons a Lamorne Morris. Vtipy z guľkou, s Denzelom, so stolíkmi a "jednozáberovka" s vajcom sú vrcholy filmu. Má to tempo. Má to vtip. A dobre sa na to pozerá. Michael C. Hall si svoj malý štek berie celý pre seba. Pohodová oddychovka, ku ktorej sa budem veľmi rád vracať. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 15. února 2018 na Novém Zélandu. (Varan)
  • Jedno z míst, kde se točilo, je i Irský Pub RiRa v Atlantě. Natáčelo se i v Georgii. (Tomas_TM)

Súvisiace novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (viac)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (viac)

Reklama

Reklama