Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (176)

Jello Biafra 

všetky recenzie používateľa

Jeden z ďalších hororov vzniknutý zo stokrát vyvarených surovín. Klišovitý príbeh bývalej policajtky, ktorá v akcii zlyhala (dosť retardovaným spôsobom) a ktorá sa snaží začať znovu ako laborantka v pitevni. Telo mladej dievčiny, ktoré našej hrdinke privezú na pitevňu je však nejaké zvláštne a je stále posadnuté démonickou entitou. Samozrejme že sa okamžite začnú diať nevšedné veci a pár ľudí okolo našej hlavnej hrdinky to čoskoro odnesie. Filmu chýba poriadna hororová atmosféra a nestane sa tu nič prevratné, čo by sme nevideli predtým. Očakával som aspoň niečo trochu šokujúce ako tomu bolo v Exorcistovi, ale to bola len ilúzia. Možno ako bonus sa tu pre chlapa dá považovať, že naša posadnutá Hannah Grace má moc pekné telíčko a vo filme chodí nahatá. Ale to je všetko. ()

figliar 

všetky recenzie používateľa

Z prostredia márnice sú všetky horory ako cez kopirák. Zápletka nový zamestnanec vs posadnutá mŕtvola je už taká obohraná, že nič nové, a ani v tomto filme, už nejde vymyslieť. Koniec priehľadný a predvídateľný, chcelo by to viac napätia a lepšie využitie temnej atmosféry, tak ako v o 2 triedy lepšom filme The Autopsy of Jane Doe. ()

Reklama

Makky 

všetky recenzie používateľa

Malé horory využívajú roztrasenú kameru a zbesilý strih, našťastie nie je to prípad tohto filmíku. Hlavná hrdinka je sympatická a strašidlo pekne scary, spolu s ponurým prostredím márnice. Všetko sme však už videli asi milión krát a jednoduchá linka nemá čím prekvapiť. Snímok mal určitý potenciál, podobný námet treba však vedieť využiť. ()

mchnk 

všetky recenzie používateľa

Hrůza a děs, nicméně ne ten hororový, ale tvůrčí. Dnes již vyčpělé (jak mi tento film dokázal) téma exorcismu, kombinované s příběhem traumatizované ex-policistky, na mě působilo spíše jako slabé psychologické drama o boji s vlastním já, ve kterém nakonec hlavní hrdince pomůže ďáblem posedlá holčina. Vše ostatní je maximální, již stokrát omílaný hororový kýč. [Kino Citadela - Litvínov] ()

Han22 

všetky recenzie používateľa

No hned druhý horor mě vrátil do reality, byla to doslova zábava jak v márnici. Do té je přivezena mrtvola posedlé holky a začíná strašit a později zabíjet, aby si vyspravila tělo. Stokrát ohrané lekačky (blikne světlo a něco se objeví na kameře, nefungující technika), neoriginální potvora, neoriginální telekinetické vraždy a díry ve scénáři - proč démon nezabije hrdinku a proč ta nezvedne prdel a neodejde pryč? Dvě hvězdičky za povedenou atmosféru moderní márnice, celkem sympatickou hrdinku a solidní finále s happyendem! Jinak slabý průměr u kterého mě xkrát napadlo jak snadno by si s takovou třetiřadou démonkou poradili Dean a Sam Winchesterovi. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (7)

  • Fiktivní „Bostonská metropolitní nemocnice“ uvedená ve filmu, je ve skutečnosti Bostonská radnice (tShay Mitchell). (ČSFD)
  • Natáčení začalo 7. listopadu a skončilo 17. prosince 2016. Natáčelo se ve státě Massachusetts. (Varan)

Reklama

Reklama