Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlo má korene v mozgu... Predstavte si, že by mal človek schopnosť zatriasť Zemou, vyvolať tornádo, zemetrasenie či vznietiť oheň, a zároveň by ho riadil plukovník americkej armády? To nevyzerá ako dobročinný experiment v špičkovom výskumnom zariadení! Plukovník Clayton, veliteľ tajného projektu Mind Blown, zhromaždí skupinu žien, ktoré vládnu telekinézou, aby silou svojej mysle a vôle pomohli ľudstvu a konali dobro, napríklad vyvolávali búrky a dážď v oblastiach postihnutých suchom. Keď však výnimočné ženy zistia, že ich oklamali a zneužili na tajnú vojenskú operáciu s cieľom likvidovať vybrané ciele, prinášať skazu, ničiť americké mestá a zabíjať civilistov, vzbúria sa. Jedna z nich, senzibilka Jennifer Gainesová, sa rozhodne vziať situáciu do vlastných rúk. Utečie z výskumenej vojenskej základne a hľadá muža, ktorý prežil katastrofu, za ktorú je aj ona zodpovedná. Adam je zrejme hlavným cieľom projektu Mind Blown a objektom určeným na likvidáciu. Veliteľ operácie, plukovník Clayton, má teraz dva ciele - Adama aj Jennifer, ktorí spojili svoje sily proti nemu, aby ho zničili a zločinný vojenský projekt zastavili. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (11)

SeBig 

všetky recenzie používateľa

To zas byla srandovní, dementní gajdovina. Levnost tryská z každé scény. Demence tvůrců potrženo sečteno. U takových pleček by mělo stát kapslokem zmáčklé AMATERSKÉ. ()

Reklama

rublik05 odpad!

všetky recenzie používateľa

K tomuto veledílu toho moc ani napsat nejde. Víceméně vše už je napsáno v komentářích kolegů recenzentů. Je to hloupé, trapné, nesmyslné, efekty jsou spíše k smíchu, příběh prakticky neexistuje, filmařské řemeslo takřka nulové, herci tragičtí. Tragédie v přímém přenosu, sledování hraničí s těžkým sebepoškozováním. 0/10. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Ups kde jsou ty doby kdy uměli ještě podobný kraviny s absurdními náměty točit zábavně a bez gigitálních triků z domácího pící v píči. No ty časy jsou fuč a Goss už se taky upíše každý žumpě...10% ()

ZionelloSVK odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto "dielo" patrí presne medzi tie filmy, ktoré akoby boli robené na to že ich budú vysielať niekde cez týždeň pred obedom a nikto ich neuvidí, inak by to bol asi mind blown. Fakt príšerné. Efekty ako z Herkulesa a herecké výkony aj s komplet obsadením, scenárom, hudbou, kamerou a proste kompletne celé to stojí za prd a rovná sa to tak maximálne tomu slovenskému pokusu o Sci-Fi, ktoré ani neviem ako sa volá. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v USA v Los Angeles. (ČSFD)

Reklama

Reklama