Reklama

Reklama

Silent Love

všetky plagáty
Krátkometrážny
Taliansko, 2014, 4 min

Réžia:

Giacomo Zanni

Scenár:

Giacomo Zanni

Obsahy(1)

Muž a žena jezdí každý den do práce stejným vlakem a sedí vždy na stejných sedadlech naproti sobě. Najdou si k sobě cestu? (HellFire)

Recenzie (7)

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Pekný námet, príjemná skladba, milé zakončenie. Nič extra originálne, ale požadovaný výsledok (úsmev) to za tie krátke necelé štyri minúty dokáže vyvolať. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Narazil jsem na to omylem. Na takový kousky moc nejsem, ale ačkiliv jde o romantiku tak mě to nezabilo a ani nenudilo. Tak proč tomu ty 3 hvězdy nedát. ()

Krt.Ek 

všetky recenzie používateľa

Dr. Grant měl pravdu, život si vždycky najde cestičku. Akorát mě trochu děsí, že chlapec ve vlaku nebyl nesmělý a neléčil se (a to je všechno, co´s mi chtěl povědět?) . Á propos, nejdůležitějším smyslem nadále zůstává čich, co bych si bez něj v Hádu počal? ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Pekné, bol som zvedavý aká bude napokon pointa toho celého, a aj som akosi tušil, že v tom bude niečo takéto. Akurát škoda, že podobné krátke filmy s úplne rovnakou pointou som už predtým videl vo viacerých obmenách z ázijskej (predovšetkým japonskej) produkcie. Takže to čaro celej Silent Love už pre mňa nebolo také podmanivé... ()

Reklama

Reklama